DOLAR 32,5983
EURO 34,7501
ALTIN 2497,652
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’nın üçüncüsü Güney Marmara Bölgesi için Bursa’da gerçekleşti

    ‘DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’nın üçüncüsü Güney Marmara Bölgesi için Bursa’da gerçekleşti
    30.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye de ilk kez DYO tarafından düzenlenen ve 2018’de ikincisi yapılacak olan ‘‘DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’’ için bölgeleri temsil edecek takımları belirleyecek olan ön eleme maçlarının üçüncü günü 29 Kasım’da Bursa’da yapıldı.

    2017 Temmuz ayında ilkini düzenlediği DYO Usta Ligi’nin 2018 Türkiye Şampiyonası’nda bölgeleri temsil edecek takımları belirlemek için ön eleme maçları oynanıyor. Ön elemelerin üçüncüsü 29 Kasım 2017’de Güney Marmara Bölge Müdürlüğü finalistini belirlemek için Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ndeki Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde yapıldı. 10 gün sürecek ön elemelerde sırasıyla Ege, Antalya, İç Anadolu, Karadeniz, Trabzon, Diyarbakır ve Güney Anadolu Bölge Müdürlükleri’nde finalistleri belirlemek için yapılacak. Eleme maçları 10 Aralık’ta sona erecek. ‘’DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’’ bölge şampiyonları arasında gerçekleştirilecek.

    GÜNEY MARMARA ŞAMPİYONU NANOİPEKMAT TAKIMI

    Güney Marmara Bölge Müdürlüğü finalistini belirlemek için 29 Kasım 2017 tarihinde Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde düzenlenen maçlar saat 12.30’da forma teslim töreni ile başladı. İlk maç saat 13.00’da Nanoipekmat ve Dinamik Grenli takımları arasında oynandı. 40 dakika süren çekişmeli maçın galibi Dinamik Grenli’yi 7-3 yenen Nanoipekmat’ın oldu.

    14.00’da başlayan Pasboyar ve Dyotek arasında gerçekleşen müsabaka 1-1 berabere bitti. Penaltılara giden maçı 3-2’lik skorla Pasboyar aldı.

    Nanoipekmat ve Pasboyar takımları arasında oynanan 15.30’da başlayan final maçının galibi Pasboyar’a attığı 6 gol farkla Nanoipekmat takımının oldu. Maçları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetti.

    ‘Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’nda Güney Marmara Bölge Müdürlüğü’nü temsil edecek olan Nanoipekmat Takımı’na kupayı DYO Güney Marmara Bölge Müdürü Kemal Gündoğdu verdi.

    Centilmence oynanan maçların ardından finalistler bölge şampiyonluklarını arkadaşları ile birlikte düzenlenen yemekte kutladılar.


    İLK ŞAMPİYONA TEMMUZDA ANTALYA’DA YAPILMIŞTI

    24 Temmuz’da Antalya’da ilki düzenlenen turnuvada takımlar arasında çekilen kuralar sonucu beşer takımlı iki grup oluşturulmuştu. 10 bölgenin takımlarının katılımı ile gerçekleşen turnuvada karşılaşmaları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetmişti..

    GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU DİYARBAKIR

    Geçen yıl finale kalan ev sahibi Antalya ve Diyarbakır arasında gerçekleşen maçın kazananı 3-1 lik skorla Diyarbakır olmuştu. Ulusal ve uluslararası turnuvaların kupa teslim törenini aratmayan ödül töreninde kupayı DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran vermişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.