DOLAR 32,5546
EURO 34,8958
ALTIN 2431,804
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dyo Usta Ligi Heyecanı A Spor’da devam ediyor

    Dyo Usta Ligi Heyecanı A Spor’da devam ediyor
    10.01.2018
    A+
    A-

    “DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası” ön elemeleri 10-13 Ocak’ta A Spor’da yayınlanacak. İlk günün konuğu DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran olacak.

    Dyo Usta Ligi yine büyük çekişmelere sahne oluyor.

    Türkiye de ilk kez DYO tarafından Temmuz 2017’de düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılacak olan “DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası’’ için bölgeleri temsil edecek takımlar belirleniyor.

    Profesyonel futbol liglerini aratmayan turnuvanın ön eleme maç görüntüleri ve yorumları bu akşam A Spor’da saat 22:45’de sporseverlerle buluşacak. 10-13 Ocak tarihleri arasında yayınlanacak maçların görüntüleri ve yorumları her gün saat 22:45’de A Spor’da yayınlanacak.

    A Spor ekranlarında 2018 turnuvası ön eleme maçlarından sırasıyla; Batı MarmaraDoğu MarmaraGüney MarmaraEgeAntalyaİç AnadoluKaradeniz, TrabzonDiyarbakırve Güney Anadolu Bölge Müdürlükleri maçlarından çok özel görüntüler yer alacak. Bölge finalistlerinden oluşan takımlar Temmuz 2018’de Türkiye Şampiyonluğu için karşılaşacaklar…

    İLK ŞAMPİYONA TEMMUZDA ANTALYA’DA YAPILMIŞTI

    24 Temmuz’da Antalya’da ilki düzenlenen turnuvada takımlar arasında çekilen kuralar sonucu beşer takımlı iki grup oluşturulmuştu. 10 bölgenin takımlarının katılımı ile gerçekleşen turnuvada karşılaşmaları Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği hakemler yönetmişti..

    GEÇEN YILIN ŞAMPİYONU DİYARBAKIR

    Geçen yıl finale kalan ev sahibi Antalya ve Diyarbakır arasında gerçekleşen maçın kazananı 3-1 lik skorla Diyarbakır olmuştu. Ulusal ve uluslararası turnuvaların kupa teslim törenini aratmayan ödül töreninde kupayı DYO Boya Fabrikaları Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Serdar Oran vermişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.