DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dyo, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da

    Dyo, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da
    03.05.2018
    A+
    A-

    Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak kabul edilen Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 8-12 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuarda İnşaat Boyaları ve Dyotherm markası başta olmak üzere geniş ürün yelpazesiyle yer alacak olan Dyo, ziyaretçilere Renk Yağmuru Kartelasındaki renkleri deneyimleme fırsatı sunacak.

    Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 8-12 Mayıs tarihleri arasında 41’inci kez sektörün tüm oyuncularını aynı çatı altında buluşturuyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, dünya yapı sektöründe gözleri bir kez daha üzerine çekecek. Türk boya sektörünün öncü şirketi Dyo, fuarda geçen yıl ‘yalıtım 4.0’ sloganı ile lanse ettiği Dyotherm markası ve İnşaat Boyalarının da yer aldığı geniş ürün yelpazesi ile yer alırken, ziyaretçilere de Renk Yağmuru kartelasında yer alan 8 farklı Renk Damlası’ndaki 192 rengi deneyimleme fırsatı verilecek. Fuarda 3 No’lu salon C441 No’lu stantta yer alacak olan Dyo, çevreci tasarımı ile de fark yaratacak.

    Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, toplamda 100 bin malanda, 1.000’in üzerinde katılımcıyla Balkanlar, Rusya ve BDT Ülkeleri ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar olma özelliği taşıyor. Tüm inşaat sektörünü aynı çatı altında toplayan bu fuara Türkiye’nin neredeyse tüm bölgelerinden alım heyetleri geliyor. Yine organizatörler tarafından davet edilen uluslararası alıcılarla toplantıların yapıldığı fuar her yıl 80 binden fazla ziyaretçiyi ağırlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.