DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dyofleks ve Dyofleks elyaflı ile çatılarda su sızmasına son

    Dyofleks ve Dyofleks elyaflı ile çatılarda su sızmasına son

    Türkiye’nin yerli ve en köklü boya üreticisi DYO’nun çatılardaki su yalıtımı kaynaklı sorunlara çözüm sunan ürünleri Dyofleks ve Dyofleks Elyaflı, UV direnci yüksek, yapışması mükemmel ve su geçirmez olmasıyla ön plana çıkıyor. Sıcak ve soğuk farklarında elastikiyetini koruyan ürünler çatılarda su sızdırma problemlerini önlüyor.

    Türkiye’nin köklü boya markası DYO, Dr. DYO serisinde yer alan Dyofleks ve Dyofleks Elyaflı ile çatılardaki su yalıtımı kaynaklı sorunlara çözüm sunuyor. Akrilik esaslı sıvı çatı izolasyon malzemesi Dyofleks ve elyaf katkılı Dyofleks Elyaflı binalarda, beton, sıva, tuğla, gaz beton, birket, eternit, seramik, ahşap, oluklu ve oluksuz asbestli çatı kaplama levhalarında su geçirgenliğini önlemek için güvenle kullanılabiliyor.

    Isı farklarında elastikiyetini koruyan, mekanik darbelere karşı da dayanıklı olan bu ürünler kimyasal etkilere ve UV ışınlarına dirençlidir. Dyofleks serisi su buharı geçirgenliğinin yüksek olması sayesinde nemin dışarı çıkması sağlıyor.

    DYO’DAN %600 ELASTİK DYOFLEKS

    DYO’nun akrilik esaslı sıvı çatı izolayon malzemesi Dyofleks, su yalıtımı ve özellikle çatı izolasyonu için geliştirildi. Sıcak ve soğuk farklarında elastikiyetini koruyan ve yüzde 600 elastik olan Dyofleks, yarı akışkan özelliği sayesinde, yüzeyleri kolaylıkla kaplıyor.

    Sektörün her alanında çözümler sunan DYO, iddialı ve ayrıcalıklı ürünlerinin yer aldığı Dr. DYO serisi ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.