DOLAR 32,5044
EURO 34,9547
ALTIN 2430,836
BIST 9803,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    DYO’nun Mavi&Turkuaz Renk Damlası ile duvarlarınıza gökyüzü ve denizin huzurunu taşıyın

    DYO’nun Mavi&Turkuaz Renk Damlası ile duvarlarınıza gökyüzü ve denizin huzurunu taşıyın
    12.06.2018
    A+
    A-

    DYO’nun Renk Yağmuru Kartelası’nda yer alan Mavi&Turkuaz Renk Damlası, berrak gökyüzü ve dingin denizlerin huzurunu mekânlara taşıyor. Ruhun şifa kaynağı mavi renk insana evrenin bir parçası olduğunu hissettiriyor.

    Türk boya sektörünün öncü markası DYO’nun doğadan ilham alarak hazırladığı Renk Yağmuru Kartelası’nda yer alan Mavi&Turkuaz Renk Damlası, mekânlara huzur veriyor. Bu yaz Mavi&Turkuaz Renk Damlası ile berrak gökyüzü ve dingin denizlerin yaydığı sakin, dinlendirici etkiyi yaşam alanlarına taşımak mümkün.

    Renk seçimi konusunda tüketiciye büyük kolaylık sağlayan ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan DYO’nun Renk Yağmuru Kartelası’nda yer alan Mavi&Turkuaz Renk Damlası, mavinin 24 değişik tonunu sunuyor. Sakinleştirici bir etkiye sahip olan, kullanıldığı mekânlara sükûnet yayan, duygusal rahatlama sağlayan mavi; huzur ve barışın rengi olarak ifade ediliyor. Stres atıcı özelliğe sahip mavi ve tonları, özgür iradeyi güçlendirirken gerçeklik, güzellik, derinlik, sabır duygularını da artırıyor.

    RUHUN ŞİFA KAYNAĞINI YAŞAM ALANLARINIZA TAŞIYIN

    Her dönem trend renkler arasında yer alan Mavi&Turkuaz tonları beden üzerinde rahatlatıcı etkisinden dolayı yüksek tansiyonu düşürme gibi bir özelliğe de sahip. Ruhun şifa kaynağı olan mavi renk, psikolojik olarak sakinlik ve huzur verirken fizyolojik olarak da kan basıncını düşürüyor. Özgürlüğün rengi olarak tanınan Mavi&Turkuaz, insana evrenin bir parçası olduğunu en çok hissettiren renk olarak biliniyor.

    Mavi-Turkuaz Renk Damlası, tercih edildiği mekâna sağlık ve temizlik hissini de getiriyor. İnsanın yaratıcılık duygularını açığa çıkartırken yeteneklerin gelişmesine olumlu katkı sağlıyor. DYO’nun Renk Yağmuru Kartelası’nda 8 farklı renk grubu arasında yer alan, “Mavi&Turkuaz Renk Damlası” ile mavinin 24 değişik tonunu yaşam alanlarına taşıyarak huzurun ve barışın güçlü etkisi yakalanabilir.

    DYO’NUN RENK KARTELASI

    DYO’nun ‘Renk Yağmuru’ adlı kartelası 192 renkten oluşuyor. Kartela 8 farklı renk grubunu içeriyor. ‘Renk Damlası’ adını alan renk grupları; ‘Kırmızı&Magenta’, ‘Mor&Lila’, ‘Mavi&Turkuaz’, ‘Gri&Beyaz’, ‘Bej&Kahve’, ‘Yeşil&Haki’, ‘Sarı&Hardal’, ‘Turuncu&Bakır’dan oluşuyor. Tüketiciye zengin renk seçimi sunarak, hayallerinin gerçekleşmesini sağlayan DYO’nun her bir renk damlasında da 24 farklı renk tonu bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.