DOLAR 32,4873
EURO 34,7948
ALTIN 2484,017
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    E.C.A. duvar tipi split klimalar ile yaz mevsimi daha serin

    E.C.A. duvar tipi split klimalar ile yaz mevsimi daha serin
    02.07.2022
    A+
    A-

    Türkiye iklimlendirme sektörünün öncü markası E.C.A., duvar tipi split klimalar ile konfor ve sağlıklı çözümü bir araya getiriyor. Farklı kullanıcı ihtiyaçlarına uygun üretilen Niobe Blue, Ecotech ve Spylos serisi klimalar, son teknolojiyle donatılan yapısı sayesinde doğayı ve insanı önemsiyor.

    İklimlendirme çözümleriyle kullanıcı beklentilerine inovatif şekilde cevap veren E.C.A., Niobe Blue, Ecotech ve Spylos serisi klimalar ile yaz mevsiminin en sıcak günlerinde konfor sunuyor. UV C jeneratörü, entegre Wifi modülü, uzun mesafe hava üfleyen güçlü fanı ve özel akıllı kanat yapısı ile farkını ortaya koyan Niobe Blue klima, kullanıcı deneyimine yüksek segmentte özelliklerle cevap veriyor. Ecotech klima; 3D üfleme yapabilme özelliği, evaporatör kurutma sistemi ile 3 farklı mod ile çalışırken, 4 katmanlı özel filtresi sayesinde de insan sağlığına en uygun hava kalitesini yaratıyor. Spylos klima temiz hava ve nem dengesini maksimum düzeyde tutarken, oda içinde oluşması muhtemel bakteri ve mikroorganizmaların önüne geçiyor.

    Niobe Blue karbon filtresi ile zararlı gaz ve kokuları yakalıyor

    UV modunun 30 dakika devrede kalması sayesinde ortamda bulunan virüs ve bakterilerin etkinliklerini yüksek oranda azaltan Niobe Blue klima, ortamın sterilizasyonunu kusursuz gerçekleştiriyor. Fan motoru, kanat yapısı ve güçlü üflemesinin uyumu sayesinde havayı uzun mesafeli şekilde dağıtan Niobe Blue, tüm ortamı homojen şekilde soğutuyor. Cihazın Self Clean modu toz ve yabancı partiküllere karşı evaporatörü temizlerken, karbon filtresi ise zararlı gazları ve kokuları yakalayarak daha sağlıklı bir hava kalitesi yaratıyor.

    Ecotech ‘in 4 katmanlı özel filtresiyle insan sağlığına en uygun hava koşulları

    Yüksek konfor düşünülerek tasarlanan Ecotech klima, “I feel” özelliği ile kullanıcısının konumunu tespit ederek bu konuma en uygun şartlarda iklimlendirme gerçekleştiriyor. Ürünün isteğe bağlı devreye alınan özel modu da ortam sıcaklığı 8°C’nin altında olduğunda devreye girerek ısı dengesini koruyor. Eco modu ile daha ekonomik, turbo modu ile de daha hızlı çalışan Ecotech, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor. 4 katmanlı özel filtreye sahip cihaz, insan sağlığına en ideal hava koşullarını yaratıyor. Akıllı kanat yönlendirmesi sayesinde de soğutmada tavana, ısıtmada ise yere doğru üfleme yaparak kullanıcı konforunu düşünüyor.

    Spylos ile R32 soğutucu gazla sürdürülebilir ve çevre dostu kullanım

    Yeni nesil teknolojik ögelerle desteklenen Spylos klima, A++ enerji sınıfı ve içerdiği inverter donanımıyla soğutma konforunu artırmasının yanı sıra enerji tüketimini de azaltıyor. Gelişmiş kompresor frekansı sayesinde süper sessiz çalışma kabiliyetine sahip olan Spylos, R32 soğutucu gaz ile yüksek verimli, sürdürülebilir ve çevre dostu bir profil çiziyor. Akıllı kanat yönlendirme, otomatik restart ve 24 saat zamanlayıcı özelliğine sahip cihaz, özel dizaynı ile uzun mesafelere hava üfleme performansı gösteriyor. Spylos tüm bu özelliklere ek olarak kolay temizlenebilen dizayn, rahat uyku modu, sessiz mod ve nem düzenleyici fonksiyon gibi özellikleriyle kullanıcısına konfor vadediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.