DOLAR 32,5944
EURO 34,7889
ALTIN 2496,318
BIST 9453,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ECCO’dan Sevgililer Günü’ne özel romantik indirim

    ECCO’dan Sevgililer Günü’ne özel romantik indirim
    12.01.2018
    A+
    A-

    Danimarkalı ECCO, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerine konforu ve şıklığı hediye etmek isteyenler için çok özel indirim kampanyası sunuyor. ECCO’nun Sevgililer Günü özelinde tüm ürünlerinde geçerli olan %14 indirim kampanyası ile siz ve sevdiğiniz için fırsat ayağınıza geliyor.

    İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO’nun Sevgililer Günü’ne özel kampanyasıyla sevgilinizi mutlu edecek ve ona aşkınızı en güzel hediyeyle anlatacaksınız.

    Siz de, ECCO’nun 7-14 Şubat tarihleri arasında yeni sezon ürünlerinde geçerli olacak %14, indirimli eski sezon ürünlerinde geçerli olacak +%14 indirim kampanyasıyla sevgilinize konfor ve şıklığı hediye edin. ECCO’nun Sevgililer Günü’ne özel avantajlı fiyatlarından online alışveriş kanalı tr.ecco.com’dan yapacağınız alışverişlerde de yararlanabilirsiniz.

    ECCO’nun, şıklığın ve zarafetin rengi siyahla buluşan klasik tasarımlı koleksiyonu ECCO Touch yumuşak derisi ve çift fermuar detaylarıyla sevgilinizin görünüşüne modern bir yorum katacak. Hem iş hayatında hem de gündelik yaşamda kolayca kombin yapılabilecek bu koleksiyonla sevgilinizi sevindirebilirsiniz. Klasik stile sahip ECCO ILLINOIS mokasenleriyle sevgilinizin takım elbisesine şık bir dokunuşla tamamlayabilirsiniz.

    ECCO YURA koleksiyonuyla sevgilinizle hem şehir içinde hem de engebeli dağlık ve kayalık arazide yürüyüşün keyfini çıkartabilirsiniz. ECCO YURA mükemmel destek ve kaymaz tabanıyla birlikte, ağırlığı reddeden Yeni RECEPTOR® LITE teknolojisine sahip. ECCO SHAPE koleksiyonu ise zarafeti ve öncü teknolojisi ile kadınların rahatlık ile şıklık arasında bir tercih yapmak zorunda kalmamaları için geliştirildi. Artık sevgiliniz yağan yağmur ile baş edebilecek, şehrin caddelerinde yürürken tarzını ve şıklığını yansıtabileceği çarpıcı topuklu kışlık bot ve ayakkabılar ile bu kışı keyifle geçirebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.