DOLAR 32,3353
EURO 34,8479
ALTIN 2389,481
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel 2018 yılı hedeflerini tamamladı

    Eczacıbaşı Profesyonel 2018 yılı hedeflerini tamamladı
    06.02.2019
    A+
    A-

    Ev dışı tüketim sektörünün öncü firmalarından Eczacıbaşı Profesyonel, başarılı ve verimli bir yılı geride bırakarak 2019 yılı hedeflerini açıkladı. Geçtiğimiz yıl hedeflerini gerçekleştiren Eczacıbaşı Profesyonel, 2019 yılında odak noktalarına ihracat çalışmalarını da ekledi.

     

    Profesyonel temizlik, hijyen ve gıda alanlarındaki çözümleriyle ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, 2018 yılını başarılı çalışmalarıyla tamamladı. Ürün ve hizmetleri ile 11 bin işletmeye çözüm sağlayan Eczacıbaşı Profesyonel, 2019 yılında sektörde büyümesini sürdürerek ihracat çalışmalarına hız vermeyi hedefliyor.

     

    Turizm sektörünün yükselişi ile birlikte EDT sektörünün de hareketlendiğini belirten Eczacıbaşı Profesyonel İş Birimi Direktörü Ömer Koç, “Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yaşanan olumlu gelişmeler ile birlikte Eczacıbaşı Profesyonel olarak biz de hedef ve stratejilerimizi gerçekleştirerek yılı tamamladık. Hizmet sağladığımız 11 bin işletme ile yıl boyu iletişimde olarak ihtiyaç duydukları ürünleri sunduk. Geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğumuz projelerimizi bu yıl etkin bir biçimde yürüttük. Ürünlerimiz, eğitim programlarımız ve hizmetlerimiz ile işletmelere destek olduğumuz verimli bir yılı geride bıraktık” dedi.

     

    Çırağan Palace’a Hijyende Mükemmellik Ödülü

    Eyüpsultan ve Beşiktaş Belediyesi ile yürüttükleri Hijyende Mükemmellik projesinin sonuçlarını aldıklarına değinen Ömer Koç “Ev dışı noktalarda hijyen konusunda tüketiciler nezdinde güven ortamı oluşturacak ‘Hijyende Mükemmellik’ projemizi belediyelerimiz ile yürüttük. Bir yılı tamamladığımız Eyüpsultan Belediyesi iş birliğinde 7 işletme, ‘Hijyende Mükemmellik’ sertifikası almaya hak kazandı. Beşiktaş Belediyesi iş birliğimiz de ilk meyvesini verdi ve turizm sektörünün köklü firmalarından Çırağan Palace Kempinski İstanbul’a Hijyende Mükemmellik sertifikasını takdim ettik” dedi. Ömer Koç Uzaktan Eğitim Programı ile sektör profesyonellerine yıl boyu temizlik ve hijyen, mutfak hijyeni, yüzey hijyeni ve çamaşır hijyeni konularında temel bilgiler, standartlar, prosedürler ve ürün kullanımları konularında eğitim verdiklerini belirtti.

     

    “2019’da sektörde büyüme hedefimiz bulunuyor”

    Ömer Koç “2018 yılı boyunca Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızda ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye yönelik yatırımlarımızı sürdürdük. Dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve trendleri takip ederek müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik projeler, farklı ürün ve çözümler geliştirmeye özen gösterdik. Gelecek yıl da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2019 yılı boyunca büyümemizi sürdürmeyi ve ihracat çalışmalarımıza hız vermeyi hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.