DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel’den sürdürülebilir dünya için sürdürülebilir ürünler

    27.12.2019
    A+
    A-

    Ev dışı tüketim sektörüne çevre dostu akıllı ürünler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, yüzde 80 geri dönüşümlü kağıttan hazırladığı doğa dostu serisini daha az enerji ve su harcayarak üretiyor.  Jumbo havlu, Z katlama dispenser havlu, sensörlü dispenser havlu ve peçeteden oluşan Selpak Professional serisi hem doğaya katkı sunuyor hem de çevreye duyarlı işletmelere çevre dostu bir alternatif sunuyor.

    Ev dışı tüketim sektörünün öncü markası Eczacıbaşı Profesyonel, doğa dostu Selpak Professional ailesi ile sektöre sürdürülebilir çözümler sunuyor. Yüzde 80 geri dönüşümlü kağıttan, daha az su ve enerji harcanarak üretilen seri ürünleri, daha az ağacın kullanılmasını sağlıyor. Türkiye’deki doğa dostu çalışmaları desteklemek amacıyla ürettiği seri ile sektöre çevreci bir yaklaşım öneren Eczacıbaşı Profesyonel, çevreye duyarlı işletmelerin tercihi olmaya devam ediyor.

    Tüm seri doğanın renklerinde!

    SelpakProfesyonel geri dönüşümlü seri; ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için jumbo havlu, Z katlama dispenser havlu, sensörlü dispenser havlu ve peçete gibi ürünlerden oluşuyor. Yüzde 80 geri dönüşümlü kağıttan üretilen seride, kağıt renkleri yeni üretim uygulamasına bağlı olarak doğanın renklerini taşıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.