DOLAR 32,5587
EURO 34,8913
ALTIN 2427,703
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel’den Turizm Haftası’nda “Birlik” mesajı

    Eczacıbaşı Profesyonel’den Turizm Haftası’nda “Birlik” mesajı
    17.04.2020
    A+
    A-

    Her yıl 15 – 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası özelinde açıklama yapan Eczacıbaşı Profesyonel, işletmelere bu süreci hep birlikte, çok daha güçlü bir şekilde aşacakları mesajını verdi. Küresel Yeni Koronavirüs salgınıyla mücadele ettiğimiz şu günlerde her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de değişimin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, “Hijyenin hem bireysel sağlığımız hem de toplum sağlığı için kritik bir öneme sahip olduğu bu günleri hijyen ve kaliteden taviz vermeden, el birliği ile aşacağız.” dedi.

    Ev dışı tüketim sektörünün önemli çözüm ortaklarından Eczacıbaşı Profesyonel, Yeni Koronavirüs salgını nedeniyle sezona henüz başlangıç yapamayan turizm ve hizmet sektörüne dayanışma çağrısında bulundu. Eczacıbaşı Profesyonel’in kuruluşundan bugüne toplumun temel sağlık ve hijyen ihtiyaçlarını ön plana alan bir anlayışla hizmet verdiğini söyleyen  Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, “Yüksek kalite ve hizmet standartları ile ülkemizde 10 binden fazla işletmeye A’dan Z’ye profesyonel çözümler sunuyoruz. Yaşadığımız bu zorlu süreçte de turizm sektöründe hizmet veren tüm paydaşlarımıza, temizlik ve hijyen anlamında, elimizden gelen desteği vermek için hazırız” açıklamasını yaptı.

    “Birlikte üstesinden geleceğiz”

    Sektörde hizmet eden tüm sektör çalışanlarının Turizm Haftası’nı kutlayan Özbilgin, “Yeni Koronavirüs salgını dolayısıyla daha fazla gündemimizde olan hijyen ve temizlik konusunda Eczacıbaşı Profesyonel olarak çözüm üretmeye ve sunmaya aralıksız devam ediyoruz. Gerek sürekli güncellediğimiz ürün ve çözümlerimiz gerekse de sunduğumuz online/uzaktan eğitimlerle sektör profesyonellerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu sürecin de hep beraber güçlü bir şekilde üstesinden geleceğiz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.