DOLAR 32,3472
EURO 34,8573
ALTIN 2390,141
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Profesyonel’in online eğitimlerine 250’ye yakın işletme katıldı

    Eczacıbaşı Profesyonel’in online eğitimlerine 250’ye yakın işletme katıldı
    18.12.2019
    A+
    A-

    Profesyonel temizlik, hijyen ve gıda alanlarında ev dışı tüketim sektörüne çözüm ve hizmet üreten Eczacıbaşı Profesyonel, sektör profesyonellerine sunduğu “Uzaktan Eğitim” ile hijyen konusunda farkındalık yaratıyor. 2019 itibariyle 220 işletmeden 550’yi aşkın kayıtlı üyesi bulunan EP Uzaktan Eğitim Programından; otel, restoran, hastane, çamaşırhane gibi profesyonel işletmelerde temizlik ve hijyen standartlarının sağlanmasından sorumlu çalışanlar ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

    Ev dışı tüketim sektöründe faaliyet gösteren Eczacıbaşı Profesyonel, bünyesinde yer alan EP Akademi ile işletmelere yönelik danışmanlık hizmetlerine ve eğitimlerine devam ediyor. Sunduğu eğitimleri 2 yıl önce online platforma taşıyan Eczacıbaşı Profesyonel, Uzaktan Eğitim Programı ile EDT sektörü çalışanlarına uzmanlık alanlarını geliştirme imkanı sağlıyor. 2019 yılı itibariyle 220 işletmeden 550’yi aşkın sektör profesyoneline ulaşan EP Uzaktan Eğitim Programı otel, restoran, yemek şirketi, alışveriş merkezi, hastane, okul, çamaşırhane gibi profesyonel işletmelerde çalışan profesyonelleri kapsıyor.

    “Ev dışında hizmet aldığınız her yerde öncelik hijyen olmalı”

    Toplum sağlığını ilgilendiren en önemli konulardan olan hijyen ve sürdürülebilirliğin en hassas noktaları olduğunu söyleyen Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Müdürü Pelin Özbilgin, online ve uzaktan eğitimlerle hijyen ile ilgili tüm bilgi ve deneyimlerini sektöre aktarmayı amaçladıklarını söyledi. EDT sektöründe 11 binden fazla işletmeye ürün ve çözümleriyle destek olduklarını belirten Özbilgin; “Uzaktan eğitimlerimize ilgi her geçen gün artıyor. Dileğimiz tüm sektör çalışanlarının bu platformdan istediği yer ve zamanda, dilediğini gibi faydalanması. Hijyen ve temizlik standartları ev dışında hizmet aldığımız bir işletmenin can damarını oluşturuyor. Uzaktan Eğitim Programını dijital ortama taşımamızın en önemli sebebi, sürdürülebilir ve bilinçli ürün tüketimi için bilinmesi gereken temel bilgileri çok daha fazla kişiye ulaştırma isteğimizdi. Sektör profesyonelleri eğitimde dijitalleşmenin sağladığı faydalardan daha fazla yararlanabiliyor ve hijyen konusunda merak ettiklerini pratik ve hızlı bir şekilde öğrenebiliyorlar” değerlendirmesini yaptı.

     

    Dört farklı başlıkta hijyen ve tasarruf eğitimi

    EP Uzaktan Eğitim Programı; temel bilgiler, yüzey temizliği, mutfak hijyeni ve çamaşır hijyeni kategorilerinden oluşuyor. İnternet üzerinden tüm sektör profesyonellerine açık olan program, sektör çalışanlarına sürekli mesleki gelişim fırsatı sunarken işletmelere de maliyetlerinde tasarruf sağlıyor ve değer katıyor. İngilizce versiyonu ile başta Azerbaycan ve Kıbrıs olmak üzere pek çok ülkedeki profesyonellere de ulaşan Eczacıbaşı Profesyonel Uzaktan Eğitim Programına bilgisayar, tablet ya da mobil cihazlarda www. eczacibasiprofesyonel. com  ya da www. uzaktanegitim. epakademi. com  web sitesi üzerinden sisteme kayıt olarak kolaylıkla ulaşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.