DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin tüm üretim tesislerine COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi

    Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin tüm üretim tesislerine COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi
    16.09.2020
    A+
    A-

    Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin tüm üretim tesislerindeki hijyenik, yüksek kalite standartlarında ve güvenilir üretimi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi ile tescillendi.

    Eczacıbaşı Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren ve tüketim ürünleri alanında 70 yılı aşkın süredir ihtiyaçları karşılayan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin Gebze, Yalova ve Manisa’da kurulu dört üretim tesisi, Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) “COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu”ndaki kriterleri yerine getirmesi nedeniyle “COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” ile sertifikalandırıldı. Her bir üretim tesisinde TSE uzmanları tarafından yapılan denetimleri başarı ile tamamlayan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, aldığı belge ile pandemi sürecinde de hijyenik, yüksek kalite standartlarında ve güvenilir üretim yaptığını bir kez daha teyit etmiş oldu.

    3 farklı lokasyonda 4 üretim tesisi

    Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin 23 bin m2’lik alana sahip Gebze’deki bebek ve kişisel bakım ürünleri üretim tesisinde, bebek bakım kategorisinde Uni Baby markası altında ıslak mendil, şampuan, deterjan ürünleri üretiliyor. 10 bin m2’lik alanda konumlanan Gebze’deki kimyasal ürünler üretim tesisinde ise yıllardır tüketicilerin severek kullandığı Selin Kolonyaları’nın yanı sıra ev dışı tüketim sektörüne Eczacıbaşı Profesyonel’in Maratem markasıyla temizlik ve hijyen ürünleri geliştiriliyor ve üretiliyor. Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin kağıt kategorisinde ise 157 bin m2’lik alanda yer alan Yalova temizlik kağıtları üretim tesisi ve 217 bin m2’lik alana sahip Manisa temizlik kağıtları üretim tesisi bulunuyor. İki fabrikada da Selpak, Solo, Silen, Servis ve Selpak Professional markalı ürünler üretiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.