DOLAR 32,5526
EURO 34,8465
ALTIN 2444,655
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Edofleks’ten yerli üretimle yıkanabilen duvar kağıdı teknolojisi

    Edofleks’ten yerli üretimle yıkanabilen duvar kağıdı teknolojisi
    09.02.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin tekstil tabanlı duvar kağıdı üretiminde lider şirketi Edofleks, ürünlerinin antibakteriyel, su geçirmezlik ve alev almama özellikleri ile kalitesini dünya standartlarının ötesine taşıyor. Şirket, iki sene boyunca yürüttüğü AR-GE sonucunda ulaştığı bu üstün standartlarla, tekstil tabanlı duvar kağıdı konusunda devrim niteliğinde bir dizi inovasyon gerçekleştirdi.

    Kullanım zorluğu ve sağlıklı bir seçenek oluşturamaması nedeniyle tercih edilmeyen eski tip duvar kağıtları, Edofleks’in inovasyonları ile yenilenerek evlerimize geri dönüyor. Su geçirmezlik özelliği; Edo-tex duvar kağıtlarının mutfak ve banyo gibi ıslak alanlarda bile silinerek ve hatta yıkanarak rahatlıkla kullanılmasına imkan sağlıyor. Küf ve mantar oluşumuna izin vermeyen antibakteriyel yapı, sağlık açısından tam bir donanımlı bir performans gösteriyor. Alev almama özelliği ile istenmeyen kazaların oluşumunu da engelleyen ürünler; ayrıca ağır darbelere ve güneş ışığının zararlı etkilerine karşı kullanım ömrü süresince dayanıklılık vaat ediyor.

    Anti mikrobiyal, güç tutuşur, su geçirmez, yıkanabilir, gün ışığından solmaz, UV dayanımı, fitalatsız, toksik kimyasallar ve ağır metaller içermez.

    Duvar kağıdını nostaljik bir dekorasyon öğesi olmaktan çıkarıp sağlıklı ve fonksiyonel bir yapı elemanına dönüştüren Edofleks, otel ve hastane gibi alanlar için çokça tercih edilen Edo-tex vinil duvar kağıdının da üretimini yapıyor. Hijyenin öncelikli şart olduğu bu tip ortamlarda kullanılan ürünün oldukça kolay bir şekilde yıkanarak veya silinerek temizlenebilmesi, boyaya oranla daha ekonomik ve avantajlı olarak gösteriliyor. İnsan trafiğinin yoğun olduğu alanlar için özel olarak geliştirilen ve ıslak alanlarda da kullanılabilen vinil duvar kağıdı, antibakteriyel, su geçirmezlik ve alev almama özelliklerine sahip.

    Edofleks ürünleri; tekstil tabanlı olmalarından dolayı, kullanıldıkları mekanlarda dekorasyonu doğallıkla tamamlamaları, mekana sıcaklık ve şıklık katmaları açısından yeni bir dekorasyon trendi oluşturuyor. Hızlı teslimat süresi ve sınırsız renk seçeneği ile dikkat çeken ürünler, Edofleks güvencesi ile son kullanıcıya ulaştırılıyor.

    Edofleks Hakkında:

    Edofleks, 1978 yılında kuruldu. İlk olarak ithal ürün distribütörlüğü yapan şirket; elde ettiği tüm birikim ve sermaye ile sektöre yatırım yaparak bu ürünlerin Türkiye’de üretilmesine katkı sağladı. Dünyanın en büyük 3. tekstil tabanlı duvar kağıdı üretim tesisine sahip olan şirket, alanında Türkiye’nin en büyüğü olarak gösteriliyor. Halen üretimin yanısıra global pazarda yer alan güvenilir dış kaynaklı markaların Türkiye distribütörlüğünü de gerçekleştiren Edofleks, sahip olduğu vizyon ile Türkiye’de sektörünün gelişiminde büyük pay sahibi olmuştur.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.