DOLAR 32,795
EURO 35,0563
ALTIN 2459,055
BIST 10471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege İç Tesisat Buluşmaları DemirDöküm sponsorluğuyla gerçekleşti

    Ege İç Tesisat Buluşmaları DemirDöküm sponsorluğuyla gerçekleşti

    DemirDöküm, ülkemize pek çok açıdan katma değer yaratan iklimlendirme sektörünün gelişimini desteklemeye devam ediyor. “Temiz Enerji” ana temasıyla bu yıl 3’üncü kez düzenlenen Ege İç Tesisat Buluşmaları, DemirDöküm’ün Premium Sponsorluğunda gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından 200’ü aşkın sektör profesyonelini ağırlayan organizasyonda iklimlendirme sektörünün güncel gelişmeleri, yasal düzenlemeler, yeni nesil ürünler ve yenilikçi çözümler ele alındı.

    İklimlendirme sektörünün köklü markalarından DemirDöküm, doğal gaz sektörünün paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan organizasyonları desteklemeye devam ediyor. Bu yıl “Temiz Enerji” ana temasıyla 3’üncü kez düzenlenen “Ege İç Tesisat Buluşması”, DemirDöküm Premium sponsorluğunda düzenlendi. Odaklı Grup tarafından organize edilen buluşma, İzmirgaz, Enerya, GAZBİR-GAZMER, DOSİDER ve İzmir Ticaret Odası’nın stratejik destekleriyle düzenlendi.

    İzmir Tepekule Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen organizasyon, Türkiye’nin dört bir yanından tesisat, mekanik tasarım, uygulama, proje firmaları ile sektöre ürün ve hizmet sağlayan firmaların yöneticilerinin yanı sıra İzmirgaz, Enerya, GAZBİR-GAZMER, DOSİDER yöneticilerini ve STK temsilcilerini buluşturdu. 200 kişinin katılımıyla gerçekleşen buluşmada, DemirDöküm ısıtma ve soğutma alanındaki yenilikçi ürünleriyle, çözümlerini tanıttı. DemirDöküm Ürün Pazarlama Direktörü Eren Çiçekçiler ise Ege İç Tesisat Buluşmaları’na konuşmacı olarak katıldı.

    İklimlendirme sektörünün genel bir trend analizini yapan Eren Çiçekçiler, yasal düzenlemelerle ilgili sektörün geleceğine yönelik önemli bilgiler aktardı. İklimlendirme sektörünün günümüzdeki önemi, gelecekte atılacak adımlar, inşaat sektörü trendleri, iklim değişikliği ile ilgili yürütülen çalışmalar, yeni nesil ısıtma ve soğutma teknolojilerini katılımcılarla paylaşan Çiçekçiler ayrıca DemirDöküm’ün bu alandaki faaliyetlerini aktarıp yeni nesil kombi, klima ve ısı pompası ürün gamı ile sistem çözümlerini tanıttı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.