DOLAR 32,3436
EURO 34,8219
ALTIN 2385,615
BIST 10232,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ege Perla’dan Gastro Fest’te İzmirlilere lezzet şöleni

    Ege Perla’dan Gastro Fest’te İzmirlilere lezzet şöleni
    22.10.2019
    A+
    A-

    İş GYO tarafından hayata geçirilen, İzmir’in ilk karma projesi Ege Perla; İzmir’in ilk gastronomi festivali Gastro Fest’te yerini aldı. Gastronomi dünyasını İzmir’de bir araya getiren Gastro Fest’te bünyesinde faaliyet gösteren markalarının klasikleşen lezzetlerinden örnekler sunan Ege Perla standı katılımcılardan büyük ilgi gördü.

    İzmir’i gastronomide marka kent yapmak hedefi ile bu yıl ikincisi düzenlenen Gastro Fest’in teması ‘Pazar Yeri ve Kültürü’ olurken; Amerika, Lübnan, Polonya, İngiltere, İsrail, İspanya, İtalya ve Almanya’nın ünlü şefleri ve kanaat önderleri İzmirlilerle buluştu.

    Gastronomi alanında şehre değer katan markalara ev sahipliği yapan İzmirli Ege Perla ise Gastro Fest’teki standında ana sponsor Datça Murat Çiftliği olmak üzere, bünyesindeki Murano’s, Katina, Burgerhane ve Soulmate markalarıyla yer aldı. Ege Perla, şehrin gastronomi alanında en ses getirecek etkinliği Gastro Fest’e İnoksan ekipman sponsorluğuyla yer aldı. Festivale katılan Ege Perla markaları hazırladıkları lezzetler için Organik Pazar’ın taze ve organik ürünlerini kullandı.

    Festival boyunca Ege Perla Organik Pazar taze ikramlarda bulunurken Ege Perla özel şefi Sinem Türtat adeta görsel bir şölene de dönüşen özel lezzetlerini İzmir Gastrofest ziyaretçilerine sundu.

    Gastro Fest boyunca Ege Perla adına Soulmate ve La Lorraine kahve ve kruvasan ikram ederken, Murano’s Ege lezzetlerinden oluşan özel menüsünü, Burgerhane iştah kabartan burgerlerini, Katina ise en lezzetli mezelerini takdim etti.

    İzmir Alsancak Tren Garı’nda gerçekleşen Gastro Fest etkinliği İzmir ve İstanbul’un önde gelen şefleri ve restoranların tadım sofralarının yanı sıra paneller, atölye çalışmaları ve yerli ve yabancı konuşmalar ile İzmirli gastronomi severlere unutulmaz bir gün yaşattı.

    Yarı açık alışveriş merkezi modeliyle kurgulanan ve yönetimini Kanyon Yönetim’in üstlendiği Ege Perla, Alışveriş ve Yaşam Merkezi konseptinin yanı sıra farklı peyzaj, mimari özellikleri, kültür ve sanat etkinlikleri ve duyarlılığıyla İzmir’e değer katmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.