DOLAR 32,2797
EURO 34,8301
ALTIN 2435,442
BIST 10268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ”Ege Seramik” CERSAIE Fuarı’na 2017 Autumn Collection ile katılmaya hazırlanıyor.

    ”Ege Seramik” CERSAIE Fuarı’na 2017 Autumn Collection ile katılmaya hazırlanıyor.

    Ege Seramik, 25 – 29 Eylül 2017 tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleşecek olan seramik, banyo mobilyaları ve vitrifiye üzerine dünyanın en önemli sektör fuarı kabul edilen CERSAIE Fuarı’na 2017 Autumn Collection ile katılmaya hazırlanıyor.

     

    Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayan Ege Seramik, 2016 – 2017 koleksiyonlarının yanı sıra yirmiden fazla yeni seriyi daha 2017 Autumn Collection adı altında pazara sunmak için gün sayıyor. Sektörün önemli yeniliklerinin sergileneceği fuara bu yılda yerli yabancı birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyonelin gelmesi bekleniyor.

    Her yıl olduğu gibi bu yılda CERSAIE Fuarı’na full performans ile hazırlandıklarını belirten Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, “En son teknolojiye uygun olarak ürettiğimiz yüksek kaliteli ürünlerimizi ulaşılabilir fiyatlar ve mümkün olduğunca çok renk ve ebat seçeneği ile müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. Durmadan ve yorulmadan portföyümüzü genişletiyor, yeni trendlerin öncüsü ve yaratıcısı olmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede CERSAIE Fuarı’na hazırlanmaya devam ediyoruz” dedi.

    Türk seramik endüstrisinin artık dünyadaki en önemli oyuncuların başında geldiğinin altını çizen Yedigüller, “Uzun yıllar ve emekler sonucunda Türk seramikleri artık kalitesi ve yükselen tasarım anlayışı ile tüm Dünya ve özellikle Avrupa tarafından takip edilir hale geldi. Bizde Ege Seramik olarak, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Türk Seramiklerini İtalya’da layığı ile temsil edeceğimize eminiz. Türk seramik sektörünü yeni pazarlara ulaştırmak, firmamızı yeni alıcılarla buluşturmak adına CERSAIE Fuarı’nda yeni ürünlerimiz ve ekibimiz ile 16. Salon A56-B51 numaralı standımızda olacağız” diye konuştu.

     

     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.