DOLAR 32,372
EURO 34,5653
ALTIN 2385,764
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Egepen Deceuninck kepenk ve panjur sistemleri: Yaza en güzel hazırlık

    Egepen Deceuninck kepenk ve panjur sistemleri: Yaza en güzel hazırlık
    03.06.2020
    A+
    A-

    Birçok ev ve ofiste yaza hazırlık çalışmaları yapılıyor. Egepen Deceuninck panjur ve kepenk sistemleri sayesinde de dekorasyondaki estetik, verimlilikle buluşuyor. Her zevke uygun renkleriyle bu sistemler mekanlarda, güneş ışığı, yağmur ve toz gibi dış etkenlere karşı koruyucu işlev görüyor.

     

    Türkiye’nin lider PVC üreticisi Egepen Deceuninck, panjur ve kepenk sistemleriyle mekanlara mimari açıdan da zengin dekoratif seçenekler sunuyor. Ev ve ofislerde güvenlik, yalıtım ve enerji tasarrufu sağlayan Egepen Deceuninck Storbox Panjur Sistemi, güneş ışığı, yağmur ve toz gibi dış etkenlere karşı koruyucu kalkan görevi görüyor. Şık tasarımı ile evlerin mimari güzelliğini ortaya çıkaran bu panjur sistemi, hırsızlara karşı da caydırıcı rol oynuyor. Storbox, gürültüyü engelleyen yapısıyla da tercih ediliyor.

    Dayanıklı ve aşınmaz

    Estetik ve fonksiyonu maksimum uyum ile bir arada sunan Egepen Deceuninck PVC kepenk sistemleri de yazın her türlü olumsuz hava koşulundan koruyucu etkili bir alternatif olarak öne çıkıyor. Güvenlik nedeniyle tercih edilen kepenk sistemleri, fonksiyonel çözümler sunuyor. “Faydalı model belgesi” sahibi bu kepenk sistemleri, her mekana uygun olarak üretilebiliyor ve tüm PVC pencere sistemlerine uyum sağlıyor. Egepen Deceuninck kepenk sistemleri, dayanıklı ve aşınmaz yapısıyla yıllara meydan okurken zengin renk çeşidiyle tüketicilerin beklentisini karşılıyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.