DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Egepen Deceuninck sürme sistemleri ile her mevsim ayrı güzel

    Egepen Deceuninck sürme sistemleri ile her mevsim ayrı güzel
    22.09.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen PVC kapı ve pencere üreticisi Egepen Deceuninck’in yazın sıcağı, kışın soğuğu engelleyen sürme sistemleri ile her mevsim rahat edin. Ses ve ısı yalıtımında üstün performans sergileyen Egepen Deceuninck sürme sistemleri, estetik tasarım ve çevre dostu özellikleriyle de beğeni topluyor.

     

    Sunduğu yenilikçi ürünlerle dikkat çeken Türkiye’nin öncü PVC kapı ve pencere sistemleri üreticisi Egepen Deceuninck, sürme sistemleri ile mekanlar her mevsim ayrı güzel… Mükemmel ısı ve ses yalıtımının geniş renk ve ürün yelpazesi ile birleştiği Egepen Deceuninck sürme sistemleri, üstün performansını eşsiz tasarımla pekiştiriyor. Estetik ve ferah mekanlar sunan bu ürünler, yüzde 100 geri dönüştürülebilir özellikleriyle çevre dostu unvanını sonuna kadar hak ediyor.

     

    Her ihtiyaca uygun ürün var

    Egepen Deceuninck tarafından geliştirilen ve IFT Rosenheim Laboratuvarı tarafından Türkiye’nin ısı ve ses yalıtımında en iyi ürünü seçilen Legend Sürme Sistemi, kusursuz ses ve ısı yalıtımının yanı sıra, mekanlara yer kazandırıyor, kullanım kolaylığı sunuyor ve geniş açıklıklarda da uygulanabiliyor. Sisteme özel contaların kullanıldığı HS 76 PVC Sürme Sistemi’nde de tüm detaylarda izolasyona verilen önem ortaya çıkıyor. Egepen Deceuninck PVC Sürme Sistemi de sürme kasa, sürme pervaz kasa, sineklikli sürme kasa, üç ray kasa, sabit sürme kasa ve sabit sürme pervaz kasa kullanımı ile her ihtiyaca uygun çözüm önerileri sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.