DOLAR 32,4041
EURO 34,8038
ALTIN 2398,776
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ekin Medya yeni yayın dönemine çok daha güçlü ve çok güzel programlarla hazırlanıyor.

    Ekin Medya yeni yayın dönemine çok daha güçlü ve çok güzel programlarla hazırlanıyor.
    25.08.2022
    A+
    A-

    21 yıldır yayın hayatında olan  Radyo Ekin 94.4 ve Ekin Tv yeni yayın döneminde seyircisinin karşısına çok daha güçlü ve çok güzel programlarla gelmeyi planlıyor.

    2018 yılında kanalın kurucusu  Hüseyin Yıldırım  kanalı yine Tokat Reşadiye’li iş insanı Selahattin Bayram’a devrinden sonra hızlı bir şekilde büyümeye geçen Ekin Medya Yeni Yayın döneminde adından sıkça söz ettirecek.

     

    Ekin Medya Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cihat Bayram yeni yayın dönemi ile ilgili bilgiler verdi.

    Sayın Cihat Bayram, bize kendinizden bahseder misiniz.

    Tokat Reşadiye’liyim ve istanbulda ikamet etmekteyim. 2018 yılından bu yana medya sektöründeyim.

    Basın sektöründe faaliyet gösteren  radyo ve televizyonunuz var, neler söylemek istersiniz.

    Ekin Medya olarak Radyo Ekin 94.4  ve Ekin Türk Tv olarak da yayın yapmaktayız. Bizler 2018 yılından itibaren medya sektöründe faaliyet göstermekteyiz ve 2018 yılında bu sektöre adım attık zaten aile olarak sektörün için de olan bir aileyiz, Yönetim Kurulu Başkanımız Selahattin Bayram 1990 yılından beri medya sektöründe çeşitli kurumlarda faaliyet gösterdi. Selahattin beyin önderliğinde şu anda yeni yatırımlar ve çalışmalarla yeni yayın dönemine çok renkli, çok yetenekli programlarla ve programcılarla hazırız.

    Türk örf ve geleneklerine uygun yayınlarla adınızdan söz ettirdiniz, bununla ilgili neler söylemek istersiniz.

    Ekin Medya olarak 21 yıldır faaliyet gösteren bir kurumu aldık ve 21 yıldır çizgisinden vaz geçmeyen, örf, adet ve geleneklerimizi türkülerle taşımayı kendimize ilke edindik, bu çerçevede halkımızın çok hoşuna gitti. 2 yıldır tüm radyo yarışmalarında bizleri hep 1.lige taşıdılar. Medyanız aracılığı ile de tüm izleyicilerimize ve dinleyenlerimize  çok teşekkür ederim.

    Öncelikle radyomuzda program yapan arkadaşlarımız bu işin duayenleri bunun akabinde her türkü bir hikaye demek bir yaşanmışlık demek, her türkü bir mazidir. Türkü biziz biz türküyüz. Herkes türkülerde kendinden bir şeyler mutlaka bulur, kendi hikayelerinden bir anısı mutlaka vardır.

    Ekin Radyo ve Ekin Tv olarak bir çok rakibinizi geçerek üst üste yıllarca ödüllerin bir çoğunu aldınız, bu başarıyı neye bağlıyorsunuz.

    21 yıldır çizgisini bozmadan yayın hayatını sürdürmenin faydaları diyebiliriz, örf ve adet ve geleneklerimize bağlı kalarak ve para uğruna dünya malı uğruna geleneklerimizi hiç bir şey uğruna değiştirmeden devam etmemize bağlıyorum.

    Radyomuzda zaten çok değerli programcılarımız var

    Dadali Show, Emrah Binici, Aytaç Show, Karakız, İmparator, Güler Kahraman, Bekir Kaplan, Turgut Yetenek, Cihat Bayram, Mustafa Yılmaz, Muharrem Bey  gibi çok değerli programcılar var.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.