DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ekmas Group, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın isim ve forma sponsoru

    Ekmas Group, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın isim ve forma sponsoru
    07.10.2023
    A+
    A-

    Türkiye’nin 15 farklı sektörde istihdam sağlayan yapılarından Ekmas Group, Türk sporunun öncüsü Galatasaray ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. Atılan imza ile Ekmas Group, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın isim ve forma sponsorluğunu üstlendi.

    Ekmas Group Onursal Başkanı Rafet Ekmekçioğlu, Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’un katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta imza töreni gerçekleştirildi.

    Sportif Faaliyetlerde Uzun Süredir Çalışıyoruz

    Ekmas Group Onursal Başkanı Rafet Ekmekçioğlu, imza töreninde; “Ülkemizin uluslararası arenadaki spor camiasında gururlu kulübü Galatasaray ile birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Ekmas Group olarak sportif faaliyetler alanında uzun süredir çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genelde amatör kulüplerden başlayan bu çalışma, ilerleyen süreçlerde Altay, Menemenspor, Bergama Spor ve diğer kültür faaliyetleriyle sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyoruz. Bu sezon Galatasaray’a vereceğimiz destekten dolayı mutluyuz” diye konuştu.

    İş Birliğimizi Uzun Vadeli Olmasını Temenni Ediyorum

    Ekmas Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu da konuşmasında; “Adı sponsorluk olan ama temelinde iş ve gönül birlikteliği olan bu proje içerisinde yer almanın kıymetini çok iyi biliyorum. Avrupa’da, uluslararası arenada ülkemizi temsil eden Galatasaray Spor Kulübü ile bu iş birliğini yapmaktan gurur duyuyorum. Bu iş birliğini uzun vadeli olarak götürmeyi, sadece basketbolda değil tüm spor branşlarında sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Ekmas Group, Verdiği Desteklerle Türk Sporuna Yabancı Olmayan Bir Marka

    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, basın toplantısında şu konuşmayı yaptı: “Bu anlaşma için Ekmas Group nezdinde Özgür Ekmekçioğlu ve Rafet Ekmekçioğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Galatasaray’ın geçmişte olduğu gibi bugün de Avrupa’daki başarılara ulaşması için sponsorluk gelirlerimizi en üst seviyeye ulaştırmanın zaruret olduğunu hepimiz biliyoruz. Sadece futbol için değil amatör şubeleri de aynı şekilde büyütmemiz çok önemli. Bugünü bu açıdan önemli bir adım olarak görüyorum. Ekmas Group, verdiği desteklerle Türk sporuna yabancı olmayan bir marka. Artık Galatasaray Ekmas olarak Erkek Basketbol’da başarının sürekli hale gelmesi için hep birlikte çalışacağız. Sahip olduğumuz kadronun hem Avrupa’da hem Türkiye’de önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.”

    Ekmas Group’un Galatasaray’a Desteği Çok Değerli

    Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur da; “Ekmas Group’un basketbol konusunda destek gündeme gelince bu konuyu gündemlerine almaları, böyle bir destekte bulunmaları hakikaten Galatasarayımız için çok değerli… Basketbolda bu sene çok güzel bir kadro kuruldu. Hocamız, takımımızla iki sene öncesinde olduğu gibi başarılı bir sezon geçireceğiz. Burada desteğini esirgemeyen, uzun vadeli iş birliği kurma iradesini ortaya koya Ekmas Group’a, Özgür Beye, Rafet Beye ve tüm Ekmas ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.