DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    EKMAS Yapı ve arsaVev’den arsa yatırımcılarını kat karşılığı modeliyle ev sahibi yapan iş birliği

    EKMAS Yapı ve arsaVev’den arsa yatırımcılarını kat karşılığı modeliyle ev sahibi yapan iş birliği
    20.10.2023
    A+
    A-

    Gücünü 35 yıllık köklü geçmisinden alan EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı.

    Arsa Yatırımı ile Ev Sahibi Olma Fırsatı

    Günümüzde konut fiyatları endeksi, geçen seneye oranla yüzde 90,3 artış yaşarken bu seviye, konut fiyatlarının sıra dışı yükselmesine konut edinmede sıkıntı yaşanmasına yol açtı. Yabancıların alımıyla fiyatların yükselmesi, Şubat ayında yaşanan deprem dolayısıyla 12 şehirden göçlerin eklenmesi, yüksek enflasyon ve döviz kurundaki yükselme eğilimi satış ve kiralama rakamlarının katlanmasına sebep oldu.

    Bu çerçevede tüketicilerin konut edinmesindeki engelleri kaldırmak için seferber olan EKMAS Group, arsaVev’in Sapanca projesinden arsa alanların evlerini, kat karşılığı modeliyle EKMAS Yapı’ya inşa ettirecek.

    arsaVev’in Sapanca’daki projesi, İstanbul’a 1,5 saat, Bursa ve Eskişehir’e yaklaşık 2 saat mesafede konumlanıyor. Proje, Ekim ve Kasım aylarına özel bir kampanya dahilinde, 1 milyon 925 bin fiyatıyla ve taksit imkânı ile oldukça avantajlı bir şekilde yatırımcılara sunuluyor. Hedeflenen proje, açık ve kapalı olmak üzere iki adet havuz, kapalı otopark ve spa merkezine sahip

    Gayrimenkul sektöründe 2017 yılından bu yana arsa yatırımlarına çözüm sunan ve bugüne kadar 12 bin tapu teslim ederek 4 milyon 960 bin m2 arsa satışı gerçekleştiren arsaVev, Türkiye’nin gözde lokasyonlarında yatırım gerçekleştirerek altyapısı hazır, imarlı ve hemen teslim arsa imkânı sunuyor.

    Kalite prensibiyle özgün projelere imza atıp koşulsuz müşteri memnuniyetini gözeterek hayal edilenin ötesine emin adımlarla ilerlemeyi ilke edinen EKMAS Yapı, 2014 yılından bu yana yaşama, doğaya ve insana önem veren projeler ile her geçen gün heyecan verici yeni projelerle büyümesini sürdürüyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.