DOLAR 32,5213
EURO 34,797
ALTIN 2421,686
BIST 9708,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ekolojiye dost uyku deneyimi

    Ekolojiye dost uyku deneyimi
    16.03.2023
    A+
    A-

    Uyku dünyası için son teknolojiyi kullanarak ürünler geliştiren Konfor Yatak, Natura Latex & Vegan’ı kullanıcılarıyla buluşturdu. Herhangi bir hayvansal materyal bulundurmayan ve doğal hammaddeler içeren Natura Latex & Vegantaşıdığı özelliklerle konforlu ve kaliteli bir uyku vadediyor.

    Doğaya ve canlılara duyarlı içgüdüyle hazırlanan Natura Latex & Vegan hayvanlardan elde edilen deri, kürk, kemik, jelatin, yün, ipek gibi materyalleri içermiyor, üretiminin hiçbir aşamasında da hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Çevreye ve ekolojiye dost bir uyku konforu sunan Natura Latex & Vegan, ağırlıklı olarak doğal içeriklerle üretilmesiyle sürdürülebilir yaşama da katkı sağlıyor.

    Uyku konforunu üst seviyeye çıkarıyor  

    Natura Latex & Vegan’ın yüksek kalite doğal latex konfor katmanı, uykuyu üst seviyede desteklerken, latex katmanın nefes alabilir yapısı, sağlamlığı ve elastiklik özelliği kaliteli bir uyku deneyimine imkan tanıyor. Klasik yay sistemi yerine paket yay teknolojisinin kullanıldığı yatakta her bir yay birbirinden bağımsız hareket ediyor, omurga şekli uyku esnasında doğru pozisyonda kalıyor. Ayrıca vücut basıncı eşit dağıldığından kan dolaşımını rahatlatmaya yardımcı oluyor. Hareket yalıtımı sağlayan paket yay sistemi, latex katmanın hareket transferini azaltan özelliğiyle bir araya geldiğinde, çiftlerin birbirlerinin hareketinden etkilenmediği konforlu bir uyku deneyimi gerçekleşiyor.

    Vücut ısısını dengeliyor 

    Natura Latex & Vegan’ın pamuk liflerinden elde edilen pamuk konfor katmanı, vücut ısısını doğal yoldan dengeliyor ve gece boyu ideal sıcaklıkta kalmasını sağlıyor. Terlemenin azaltılmasına yardımcı olan pamuk katman, uygu konforunu artırıyor. Natura Latex & Vegan üst katmanlarında bulunan hava kanalları ise doğal klima görevi görüyor. Nefes alabilen özelliğe sahip kumaşı ileri derece hava dolaşımı sağlarken, vücudun fazla ısısını ve nemini dışarı atmaya yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.