DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ekonomi gazetecileri sertifikalarını aldı

    Ekonomi gazetecileri sertifikalarını aldı
    23.11.2017
    A+
    A-

    Netmarble Türkiye ve Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) işbirliğiyle düzenlenen ve ekonomi gazetecilerine yönelik 6 haftalık “Yeni Medya Eğitimi” programı sona erdi. Eğitime katılan gazetecilere sertifikalarını Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek ve EGD Başkanı Celal Toprak verdi.

    Netmarble Türkiye’nin Ekonomi Gazetecileri Derneği ile işbirliği içinde düzenlediği eğitimler sona erdi. 6 hafta süren eğitim programında ekonomi gazetecilerine dijital oyunlar başta olmak üzere yeni medya ile ilgili gelişmelerin ve gerekli bilgi birikiminin aktarılması amaçlandı.

    Yeni Medya eğitimleri; Yeni trendlerin takibi ve girişimciye notlar, İnternet sitesi, Bulut teknolojileri ve açık kaynak kod, Bilişim, Ticaret ve Fikri Mülkiyet Hukuku, Kullanıcı deneyimi, Sosyal medyanın sırları, İyi video ve fotoğrafın sırları (Fenomen nasıl olunur?), Influencer Marketing, Reklam ve gelir modelleri, Finans okuryazarlığı ve SEO konularını kapsadı.

    Sertifika töreninde konuşan Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek, “EGD Başkanı Celal Toprak’ın değerli katkıları ve vizyoner yönlendirmeleri sonucunda başlıklarını belirlediğimiz eğitim programına katılan tüm basın mensuplarına ilgi ve alakası için teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde eğitimlerin devamı konusunda sizlerden gelen öneriler doğrultusunda yeni bir çalışma programıyla gazeteci dostlarımızın bilgi ve birikiminin daha da artacağına inanıyorum” dedi.

    Katılımcıların öneri ve değerlendirmelerinin ardından Netmarble EMEA CEO’su Özistek eğitime katılan gazetecilere sertifikalarını takdim etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.