DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ela Quality’de ödül geleneği, yeni normalde de değişmedi

    Ela Quality’de ödül geleneği, yeni normalde de değişmedi
    16.11.2020
    A+
    A-

    Açılışından bugüne her sezonu uluslararası memnuniyet ödülleri ile kapatan Akdeniz Bölgesi’nin en çok tercih edilen çocuk dostu aile oteli Ela Quality Resort Belek, yeni normalde de bu geleneğini sürdürdü. Ela Quality Resort Belek, 2020 yılı yaz sezonunu; misafirlerinden aldığı yüksek puanlarla Hotels.com All Inclusive, ETS Misafir Memnuniyeti, Tripadvisor Traveller’s Choice ödüllerine ek olarak, hazırlamış olduğu tanıtım filmleriyle de The Golden City Gate Always Energetic ve Always Delicious ödüllerine layık görüldü.

    Misafirlerimiz çok memnun

    Pandemi nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin artık izole tatil yapmak istediğini belirten Ela Quality Resort Belek Genel Müdür Yardımcısı Emre Tatar, “Tesisimizin sahip olduğu geniş alan sayesinde misafirlerimiz, sosyal mesafe konusunda sorun yaşamadan açık havada güzel vakitler geçirdiler. Özellikle çocuklu ailelerin yoğun talep gösterdiği müstakil göl evlerimizde de, misafirlerimiz otele giriş yaptıktan sonra lobi, merdiven, koridor, asansör gibi ortak alanları kullanmaksızın tatillerini yaptı. Sezona her dönem olduğu gibi yine çok iyi hazırlanmıştık. Memnun ayrılan misafirlerimizin değerlendirmeleri sonrasında aldığımız ödüller de bizim için ayrı bir gurur kaynağı” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.