DOLAR 32,5837
EURO 34,813
ALTIN 2412,453
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elegant yaşam tarzına Kilim’den yenilikçi yaklaşım: Vals

    Elegant yaşam tarzına Kilim’den yenilikçi yaklaşım: Vals
    22.06.2022
    A+
    A-

    Yenilenen yüzüyle her yaşam tarzına uygun çözümler sunan Kilim Mobilya; Vals Koltuk Takımı, Yemek Odası Takımı ve Yatak Odası Takımı ile Elegant yaşam tarzını yansıtan zarif hatlarını cesur renkleriyle tamamlayan Vals, bulunduğu ortama karakter kazandırıyor.

    Tarzlara yönelik ürettiği çözümlerle yenilikçi mekanlar yaratan Kilim; Vals Koltuk Takımı, Yemek Odası Takımı ve Yatak Odası Takımı’nın asil duruşuyla Elegant hissi yaşatıyor. İnce detaylara ve zarif bir tarza sahip Vals, ayrıcalıklı ve göz dolduran mekan tasarlamak isteyen kullanıcılar için vazgeçilmez bir şıklık sunuyor. Bu sayede Hollywood parıltısını yansıtan zengin duruşu ile mekânlara ayrıcalık kazandırıyor. Sıra dışı hatları, farklı malzemelerin birlikte kullanımı ve cesur renklere sahip Vals, daha dramatik ve güçlü ifadeler oluşturuyor. Zarafet, şıklık ve fonksiyonelliği bir araya getiren Vals’in yalın mobilyalar ve objeler ile kombinlenebilmesi ise bulunduğu ortamı dengeye kavuşturuyor.

    Hem koltuk hem yatak olabiliyor

    Örme kumaşın kullanıldığı Vals Koltuk Takımı’nın kontra, yonga levha ve masif ahşaptan imal edilen kasa gövdesi, güçlü bir duruş sergiliyor. Silinebilir kumaşı sayesinde pratik bir şekilde temizlenebilen Vals’in dekoratif metal profil ayakları ise şıklığının göstergesi oluyor. Oturum kısmında soft sünger ve S yay teknolojisinin kullanılması, kullanım rahatlığını öne çıkarırken sırt kısmında ise yüksek yoğunlukta soft süngerlerin kullanılması günün yorgunluğunu atmaya yardımcı oluyor. Üçlü koltukların takla atan özel mekanizması sayesinde 180×87 cm boyutlarında tek kişilik bir yatağa dönüşmesi, fonksiyonel kullanımı mümkün kılıyor.

    Renk, uyum ve tasarım şıklığıyla yemek odaları daha Elegant

    Konsol, konsol ayna, plazma ünitesi alt modül, plazma ünitesi üst modül, ortadan açılır masadan oluşan Vals Yemek Odası Takımı, mercan rengiyle Elegant bir ortam yaratıyor. Fonksiyonelliği ile kullanım kolaylığı sunmakta olan Vals; renk, uyum ve tasarım şıklığı ile de farklı tarzlara hitap ediyor. Takımın kimliğine uygun tasarlanan kulp ve ayaklar, yaşam alanlarına görsel zenginlik kazandırırken yüksek ayaklar da ergonominin önemini vurguluyor.

    Mercan rengiyle ferah bir ortam yaratıyor

    İkili orta sağ aynalı kapaklı dolap, ikili orta sol aynalı kapaklı dolap, tek kapaklı dolap sağ, tek kapaklı dolap sol, şifonyer, şifonyer ayna, komodin, çamaşırlık ve karyoladan oluşan Vals Yatak Odası Takımı, bütünsel şıklık sunuyor. Mercan rengin yumuşak dokusuyla ferah bir ortam yaratan takımın kimliğine uygun tasarlanan kulp ve ayaklar, şık bir görsel zenginlik sunuyor. Kapaklı dolapların farklı ebatlarda ve çok sayıda rafa sahip olması ise depolama konusunda kullanıcısının elini rahatlatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.