DOLAR 32,3782
EURO 34,7371
ALTIN 2409,105
BIST 10109,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elma bahçelerinin ferahlatıcı kokusu Fresh’n Soft’ta

    Elma bahçelerinin ferahlatıcı kokusu Fresh’n Soft’ta
    13.04.2017
    A+
    A-

    Havalar düzeliyor, bahar yüzünü göstermeye başladı. Dışarıda geçirdiğimiz zaman artmaya başladı. Hijyen ve güveni en önemli ilkesi kabul eden, pratik yardımcınız Fresh’n Soft; her ortamda kolay temizlik sağlarken, benzersiz yeşil elma kokusuyla büyülüyor.

    Elma bahçesinde dolaşır gibi…
    Cilde uyumlu pH değeri sayesinde cildi tahriş etmeden nazikçe temizleme olanağı sunan Fresh’n Soft, elma kokusuyla tazeliği her an yanınızda taşımanızı sağlıyor. Yeşil elma kokulu içeriği ve bir paketinde yer alan 90 adet havlusuyla kullanıcılarını uzun süreli bir ferahlığa davet ediyor. Fresh’n Soft’un pratik kapağı ise içerisindeki havluların uzun süre ıslak kalmasına imkân veriyor.

    Alkol ve paraben içermiyor
    Fresh’n Soft elma bahçesi; paraben, alkol ve boya maddesi içermeyen formülasyonuyla güvenli bir kullanım sağlıyor. Dermatolojik testler sonrası cilde uyumluluğu onaylanan ve kozmetik testlerden geçerek güvenirliği ispatlanan Fresh’n Soft, hijyenik temizlik vaat ediyor. Evde ve ofiste ferahlık veren yeşil elmanın hafif kokusu ile günün her anında rahat temizlik sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.