DOLAR 41,7146
EURO 48,5713
ALTIN 5421,494
BIST 10752,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Elmas Kule, 5. kez IJS Istanbul Jewelry Show’a destek verdi

    Elmas Kule, 5. kez IJS Istanbul Jewelry Show’a destek verdi

    Türkiye’nin tek uluslararası mücevher fuarı ve dünyanın en büyük 5 mücevher fuarından biri olan IJS Istanbul Jewelry Show, bu yıl 58. kez kapılarını açtı. 15 ülkeden 1000 firmanın katıldığı IJS Istanbul Jewelry Show’un ana sponsoru bu yıl da Elmas Kule oldu. Gençoğlu Grup şirketlerinden Mioro da fuarda en yeni koleksiyonlarını sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

    Naim Gençoğlu: “Mücevher sektörünün global konumunu güçlendirmeyi hedefliyoruz”

    Fuar sponsorluğu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gençoğlu Grup Yönetim Kurulu Eş Başkanı Naim Gençoğlu, şunları söyledi: “Gençoğlu Grup olarak 50 yılı aşkın süredir mücevher sektörüne değer katmayı ve sürdürülebilir büyümeyi temel önceliğimiz kabul ediyoruz. Bu vizyonla hayata geçirdiğimiz Elmas Kule, 75 bin metrekarelik üretim alanı ve 600’den fazla atölyesiyle sektör standartlarını yeniden şekillendiriyor, üretici firmalara verimli ve modern bir çalışma ortamı sunuyor. IJS Istanbul Jewelry Show’a sponsorluğumuz da, mücevher sektörünün global ölçekteki konumunu güçlendirme kararlılığımızın bir göstergesi. Grup şirketlerimizden Mioro ise, özellikle altın halat zincir üretimindeki uzmanlığı ve Mioform teknolojisiyle geliştirdiği yenilikçi tasarımlarıyla bu vizyonumuzu tamamlıyor. Bu yıl da fuarda Mioro standımızla yer alarak en yeni koleksiyonlarımızı sektör profesyonellerine sunduk.”

    Mioro’nun “Mioform” uzmanlığı ve yeni koleksiyonları yoğun ilgi gördü

    1–4 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda Mioro standı, özellikle “Miorope” olarak bilinen altın halat zincir üretimindeki uzmanlığıyla dikkat çekti. Tek ürün grubuna odaklanan ve geniş makine parkuruyla üretim yapan Mioro, bugün bu alanda dünyanın en büyük üreticilerinden biri olarak konumlanıyor. Mioro standı, elektroforming yöntemiyle hafif ve benzersiz mücevher parçalarının sergilendiği Mioform teknolojisi ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 2.000’in üzerinde tasarım çeşitliliği ve mükemmeliyet odaklı yaklaşımıyla Mioro, kuyumculuk sektöründeki kalite standartlarını sürekli yukarıya taşıyor ve müşterilerine kişiselleştirilmiş hizmet sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.