DOLAR 32,5456
EURO 34,9062
ALTIN 2429,62
BIST 9712,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emlak fuarı inşaatın zirvesini CNR Expo’da buluşturuyor

    Emlak fuarı inşaatın zirvesini CNR Expo’da buluşturuyor
    27.10.2017
    A+
    A-

    Her yıl yoğun katılım ve ziyaretçi akınına uğrayan, Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası emlak ve gayrimenkul fuarı CNR Emlak Fuarı bu sene T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin desteği ile 23-26 Kasım tarihleri arasında, CNR Expo Yeşilköy’de organize edilecek.

    Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi’nde 25 ülkeden, 30’un üzerinde konuşmacı 500’den fazla uluslararası katılımcı ile 23 Kasım’da buluşacak. CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen CNR Emlak İstanbul Zirvesi’nde Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği tartışılacak.

    Amerika Birleşik Devletleri’nin dünya çapında üne sahip olan yeşil bina uzmanı, “Yeşilin Babası” keynote konuşmacı Jerry Yudelson, ‘’ Sürdürülebilir Şehirciliğin Geleceği’’ ana başlıklı konuşması ile daha yeşil bir dünya yaratmanın cevabını CNR Emlak Zirvesi’nde arayacak.

    Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar başta olmak üzere pek çok ülkeden yatırımcıları ağırlayacak olan CNR Emlak Fuarı’nın bu yıl ki yeni pazarları Ukrayna, Balkan Ülkeleri, Gürcistan, Pakistan ve Afganistan olacak.

    Yerli ve yabancı kurumsal yatırımcıların yanı sıra firmaların sunduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcılarının da yoğun ilgi göstereceği fuar, Türkiye’nin önde gelen 600 projesini aynı çatı altında buluşturacak.

    Proje Geliştiricilerinin Uluslararası Referansı teması ile düzenlenen, kurumsal yatırımların yanı sıra tek konut satışlarının gerçekleşeceği fuar yerli yatırımcılar tarafından da yakından takip edilecek. Aynı çatı altında yüzlerce projeyi inceleme ve karşılaştırma fırsatını yakalayacak olan yerli yatırımcılar bu sayede, konut alımında doğru tercihi yapabilecekler.

    Uluslararası konuşmacılar zirvede buluşuyor 

    CNR Emlak Zirvesi, sektörün özellikle yatırım ve finansman konularının tartışılacağı, projelerin ve bu projelerin bulundukları coğrafyaların da tanıtılacağı bir zirve olarak organize ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleri ile düzenlenen CNR Emlak Zirvesi’ne, 25 ülkeden, 30’un üzerinde konuşmacı, 500’ün üzerinde uluslararası katılımcı ile 23 Kasım’da CNR Expo’da buluşuyor.

     “Good Father of Green” CNR Emlak Zirvesi’ne geliyor

    Zirvenin “keynote konuşmacısı” yeşil binalar üzerine 14 kitap yazan, 100’den fazla konferansta açılış konuşmacısı olan ve 25 yıllık tecrübesi ile LEED sisteminde yaklaşık 4000 inşaat sektörü profesyonelini eğiten, “Good Father of Green” (Yeşilin Babası) lakaplı Jerry Yudelson yapacak.

    Yudelson, CNR Emlak İstanbul Zirvesi’nde yapacağı açılış sunumunda, teknoloji eğilimlerini derinlemesine işleyecek. “Önümüzdeki on yıllık süreçte sürdürülebilir kentler yaratmak için gayrimenkul sektörü şu anda ne yapabilir? Geleceği planlamak için sürdürülebilir şehircilik nasıl bir rol oynamaktadır? Gayrimenkul geliştirilmesinde temel öğeler olan sürdürülebilirlik ve yeni teknolojiler arasındaki geçişimli ilişki nasıldır? Sürdürülebilir şehirciliğin ileriye götürülmesi için işletmeler, sivil toplum kuruluşları ve hükümetler tarafından beklemeden atılabilecek 5 adım nedir?” sorularının cevaplarını dinleyicileri ile paylaşacak.

    KUTU: ZİRVEDE KONUŞMA YAPACAKLAR

    Açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, moderatörlüğü Mesut Pektaş tarafından yapılacak olan CNR Emlak İstanbul Zirvesi’ne, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Konutder Başkanı Altan Elmas, Türkiye Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan, Dr. Can Fuat Gürlesel, Hacı Ali Taylan, Nazmi Durbakayım, Prof. Dr. Kerem Alkın,  Vedad Gürgen, Hüseyin Oflaz, Kerim Alain Bertrand, Mehmet Sami Kılıç, Oya Zıngal,  Zafer Arslan, Hasan Tahsin Usta, Hasan Tahsin Usta,  Doç. Dr. Recep Bıldık, Mehman Abbas, Caspian Koutsıkos, Taras Boıchuk, Emad Johar, Gülnur Üçok, Haluk Sur, Himmet Karadağ, Şinasi Bayraktar, Umurcan Gago gibi alanlarında uzman ve çok sayıda seçkin isim katılacak.

    ZİRVE KONU BAŞLIKLARI

    “Şimdi Türkiye’ye Yatırım Zamanı” mottosuyla düzenlenen, Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne yön verecek olan zirvede; “Uluslararası yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği bu seneki zirvede; Dünyada ve Türkiye’de Emlak Sektörü ve Gayrimenkulün Geleceği, Türkiye Nasıl Yatırım Çeker? Yabancı Yatırımcı ne istiyor? Uluslararası Yatırımcıların Perspektifinden Türkiye’nin Sunduğu Avantajlar,  Gayrimenkulde Yatırım Ortaklıkları ve Gayrimenkulün Finansmanı” gibi konu başlıkları ele alınacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.