DOLAR 32,4759
EURO 34,8149
ALTIN 2475,397
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emlakjet, emlak danışmanları için ‘Prestige’ dönemini başlatıyor

    Emlakjet, emlak danışmanları için ‘Prestige’ dönemini başlatıyor
    23.10.2020
    A+
    A-

    Sektörde bugüne kadarki en kapsamlı ve detaylı hizmet programını hayata geçiren Emlakjet, emlak danışmanları için kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri ‘Prestige’ dönemini başlatıyor. Emlakjet, üye emlak danışmanlarının tüm ihtiyaçlarını ve işlerini 360 derece ele alarak çözüm sunuyor.

    Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, emlak sektöründe kalite ve hizmet standartlarının yükseltilmesi için yenilikçi girişimlerde bulunmaya devam ediyor. Sektörde iş ortağı olarak gördüğü emlak danışmanlarının ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler sunan Emlakjet, son olarak üye emlak danışmanları için kendilerine ve markalarına değer katacak, yurt dışındaki faaliyetlerini geliştirirken rakiplerinden birkaç adım öne çıkmalarını sağlayacak çok özel bir programı hayata geçirdi. Emlak sektöründe bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ve detaylı hizmet programı olan ‘Prestige’ ile emlak danışmanlarının tüm ihtiyaç ve işlerinin 360 derece ele alınarak çözüm sunulması amaçlanıyor.

    İdikat: “Emlakjet ile çalışan rekabette öne çıkıyor”

    Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, sektörü yakından takip ettikleri için emlak danışmanlarının güncel ihtiyaç ve beklentileri hakkında bilgi sahibi olduklarını belirterek, “Sektör dinamiklerine bu kadar hâkim olmamız, bizi doğru yatırımlar yapmaya yöneltiyor. Emlak danışmanlarının yakın ilgiye ihtiyacı olduğunu, dijital dünyada attıkları her adımda yanlarında güvenilir bir iş ortağı görmek istediklerini, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da görünür olmayı arzu ettiklerini biliyoruz. Bir süredir bu ihtiyaç ve beklentileri karşılamak için onlara tam anlamıyla kendilerini ‘Prestige’li hissettirecek özel bir program geliştirme çabası içindeydik. Sonunda 360 derece kapsamlı hizmet içeren Prestige programını sektörün hizmetine sunacak noktaya geldik. ‘Prestige’ ve ‘Prestige+’ olarak ikiye ayrılan programlarımızda üyelerimize yurt dışı fuar katılımı, yurt dışı sosyal medya reklamları gibi marka görünürlüğünü arttıracak desteklerin yanı sıra sevdikleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri tatil ve organizasyon imkanları sunuyoruz. Emlak danışmanlarının işleriyle ilgili aradıkları tüm hizmetler Emlakjet tarafından sunulurken, onlara sektörde ön planda olmanın keyfini çıkarmak kalıyor. İş ortaklarımız bu sayede markalarını tanıtma fırsatı bulurken, Emlakjet ile çalışan emlak danışmanları rekabette de öne çıkıyor” şeklinde konuştu.

    Sınırsız ilan yayınlama hakkı

    Emlakjet Prestige paketinde sınırsız ilan yayınlama hakkı, emlak danışmanlarının görünürlüğüne katkı sağlayacak fener pano, dijital dünyayı daha yakından tanıyıp işleriyle ön planda olmalarını sağlamak amacıyla Dijital Pazarlama Eğitimi, 12 hafta boyunca Emlakjet.com’da ücretsiz banner reklam hakkı, 15 adet ilanı yurt dışında reklam desteğiyle yayınlama gibi emlak danışmanlarının işlerini ve gelirlerini artıracak avantajların yanı sıra ücretsiz Endeksa üyeliği, 2.000 TL tutarında Ramsey hediye çeki, Divan Otelleri’nde bir gece konaklama, Otovinn’da aylık ve yıllık araç temizliği ve bakım hizmeti, özel gün hediyeleri ve yurt dışı fuar gezisi gibi kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri hediyeler yer alıyor.

    Emlakjet Prestige+ paketini tercih edecek emlak danışmanları ise tüm bunlara ek olarak işlerini daha çok geliştirmeleri için Satış Pazarlama Eğitimi, müşterilerini daha iyi anlayabilmeleri ve iyi hizmet verebilmeleri amacıyla Kişilik Envanteri Eğitimi, ücretsiz Endeksa üyeliği ve daha çok kullanıcı ile buluşup markalarını tanıtma fırsatı bulacakları sosyal medya, TV ve radyo programlarına konuk olma imkanına sahip olacak.

    Emlakjet Prestige paketinde sunulan avantajlar:

    • Mesleki Yeterlilik Belgesi
    • Sınırsız ilan yayınlama hakkı
    • Fener pano
    • Dijital Pazarlama Eğitimi
    • 12 hafta boyunca Emlakjet.com’da ücretsiz banner reklamı
    • Yurt dışı sosyal medya desteği
    • Yurt dışı fuar gezisi
    • 12 hafta banner desteği
    • Özel gün hediyeleri
    • Özel tasarım ofis seti (Tek kit)
    • Otovınn – Aylık ve yıllık araç temizliği ve bakım hizmeti
    • 2.000 TL Ramsey Hediye çeki
    • Divan Otelleri 1 gece konaklama
    • Her yıl 2 kez Emlakjet Prestige buluşması
    • Endeksa Rapor ve Ekspertiz Hizmeti (Konut)
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.