DOLAR 32,53
EURO 34,9387
ALTIN 2440,187
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emre Hasbay ULAK App sponsorluğunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nda

    Emre Hasbay ULAK App sponsorluğunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nda
    15.04.2021
    A+
    A-

    Türkiye’yi hem ulusal hem de uluslararası arenada başarıyla temsil eden Castrol Ford Team Türkiye pilotu Emre Hasbay, Lojistik konusunda yazılım geliştiren ve yazılımını kullanan işletmelere kurye kaynağı sağlayan ULAK App’in desteğiyle 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda yarışacak. 10-11 Nisan 2021 tarihinde Rally Bodrum ile başlayan şampiyona sene sonuna kadar devam edecek. Ayrıca pazar günü gerçekleşen Rally Bodrum’u, Castrol Ford Team Türkiye ekibi Emre Hasbay ve co-pilotu Burak Erdener iki çeker kategorisinde 2.lik ile tamamladı

     

    İçerisinde hız olan sporlara verdiği sponsorlukları ile Türk sporuna desteğini genişleten ULAK App, Türkiye’nin en önemli Ralli şampiyonalarından biri olan 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Castrol Ford Team Türkiye’nin genç pilotu Emre Hasbay’ın yanında yer alıyor.

    İş birliği kapsamında sezon boyunca Emre Hasbay’ı destekleyeceklerini belirten Ulak Yazılım Teknoloji A.Ş. Kurucusu Sabri Sami Toker,Genç sporcuların yanında olmak, onları her koşul ve durumda desteklemek her zaman önceliklerimiz arasında.  Ulusal arenadaki en önemli ralli yarışlarında Emre Hasbay’ın yanında olduğumuz için mutluyuz. Biz teknoloji üreten ve yeni dünyanın dinamiklerine şirketimizi en hızlı şekilde adapte eden bir kurum olmanın yanı sıra hızdan önce güvenliğe önem veren bir marka olarak, alternatif spor dallarında da sporcularımız yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

    Bu seneki hedefinin hem İki Çeker hem de Gençler Şampiyonaları’nı kazanmak olduğunu söyleyen Castrol Ford Team Türkiye’nin genç pilotu Emre Hasbay “ULAK, caddelerde insanların kurye problemini çözerken ben ise yarış parkurlarında hızlarını temsil ediyorum. Umarım hedeflerimize ulaştığımız güzel bir sezon olur. ULAK’a bu yolda bana inandığı için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.