DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Emzikten çamaşıra, doğal formüllerle hassas temizlik

    Emzikten çamaşıra, doğal formüllerle hassas temizlik
    23.10.2020
    A+
    A-

    Cilt ve çevre dostu, ekolojik temizlik markası Frosch, bebeklerin hassas cildine özel geliştirdiği Baby temizlik ürünleri ile doğal ve etkili bir temizlik sağlıyor. Frosch Baby’nin parfüm ve koruyucu madde içermeyen, hipoalerjenik Emzik ve Biberon Deterjanı, Sıvı Çamaşır Deterjanı, Ön Yıkama Spreyi ve Çamaşır Yumuşatıcısı, doğal içeriklerinin güçlü etkisiyle kiri lekeyi kolayca çıkarıyor ve güvenle kullanılıyor.

     

    İnsan ve çevre sağlığına verdiği önemle doğal formüller geliştiren Frosch, Baby markasıyla ailenin en minik üyelerinin hassaslığında, özel temizlik ürünleri sunuyor. Emzik ve Biberon Deterjanı, Ön Yıkama Spreyi, Sıvı Çamaşır Deterjanı ve Çamaşır Yumuşatıcı’dan oluşan Frosch Baby ürünlerinde bebeğinize zarar verebilecek parfüm, koruyucu madde ve renklendirici bulunmuyor.  Tamamen hipoalerjenik olan ve bebeklerin yanı sıra hassas cilde sahip, alerjen kişilerin de rahatlıkla kullanabileceği Frosch Baby temizlik ürünleri, hem doğal hem de etkili ve güvenilir temizlik sağlıyor.

     

    İnatçı lekelere karşı doğanın gücü

    İçeriğindeki sitrat (meyve asidi tuzu) sayesinde bebeğinizin kıyafetindeki inatçı ve kurumuş lekeleri güvenle çıkaran Frosch Baby Ön Yıkama Spreyi, geleneksel deterjanlarla birlikte de kullanılabiliyor. Cildi koruyan papatya özü formülüyle hem bebek cildine dost hem de yüksek yıkama gücüne sahip olan Frosch Sıvı Çamaşır Deterjanı ise en inatçı lekeleri bile çıkarma özelliğine sahip.

     

    Sık kullandığı eşyalara hijyenik temizlik

    Doğal badem yağlı formülüyle bebeklerin hassas cildinin yanı sıra alerjik ciltler için de güvenli yumuşaklık sunan Frosch Baby Çamaşır Yumuşatıcı ,bebeğinizin eşyalarına narin bir yumuşaklık katıyor. Emzik, biberon gibi sık kullandığı eşyaları doğal yolla temizleyen Frosch Baby Emzik ve Biberon Deterjanı ise B5 provitaminli formülüyle inatçı süt, meyve suyu ve kurumuş yemek kalıntılarını güçlü bir şekilde çıkarıyor.

     

    Dermatolojik olarak test edilen Frosch Baby temizlik ürünleri,  Türkiye genelinde tüm Migros’larda…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.