DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En dayanıklı ilişkilerin en dayanıklı hediyesi: Durablade Tıraş Makinesi

    En dayanıklı ilişkilerin en dayanıklı hediyesi: Durablade Tıraş Makinesi
    09.01.2018
    A+
    A-

    Dünyanın ilk elektrikli ve kablosuz tıraş makinesinin mucidi Remington, 80. yıla özel yeni modeli Durablade ile tıraş rutinini değiştiriyor. Bıçaklarını hiçbir zaman değiştirme ihtiyacı duymayacağınız Durablade ile sevdiklerinize bu yılın en dayanıklı Sevgililer Günü hediyesini verin!

    Dünyanın lider kişisel bakım markalarından Remington, yeni modeli Durablade ile dayanıklılığı tıraş rutininizin bir parçası haline getiriyor. Uzun ömürlü bıçaklarını asla değiştirme ihtiyacı duymayacağınız Durablade, ister düz ister ters, her yönde tıraşı rahatlıkla yapmanızı sağlıyor.

    Lityum bataryası, su geçirmez ve kaymaya karşı korumalı tutuş özelliğine sahip Durablade, ıslak, kuru veya köpüklü kullanımıyla tam 60 dakika boyunca kesintisiz bir tıraş keyfi sunuyor.

    Ergonomik tasarımı sayesinde tıraş tecrübenizi bir sonraki seviyeye taşıyacak ve 0.2 mm kadar tıraş olmanızı sağlayacak Durablade, %100 su geçirmez yapısı, 1,2,4 ve 6 mm’lik kesme tarak seçenekleri, kablosuz tasarımı ve LED şarj göstergesi, yüksek performansı ve çok yönlülüğü ile sizleri kendisine hayran bırakacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.