DOLAR 32,5121
EURO 34,8052
ALTIN 2427,519
BIST 9677,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En eğlenceli sömestr etkinlikleri Venezia Mega Outlet’te

    En eğlenceli sömestr etkinlikleri Venezia Mega Outlet’te
    20.01.2020
    A+
    A-

    İtalyan mimarisi ve Venedik konseptiyle alışveriş ve eğlencenin merkezi olan Venezia Mega Outlet, yarı yıl tatilinde düzenleyeceği gösteriler ve atölyelerle aileler ve çocuklara keyif dolu anlar yaşatacak.

    Dünyaca ünlü markaların outlet mağazalarını İstanbul’un Avrupa Yakası’na taşıyan Venezia Mega Outlet, karnelerini alarak heyecanla yarı yıl tatiline başlayan küçük ziyaretçilerini renkli bir etkinlik programıyla karşılıyor.

    Hafta sonları gerçekleşecek etkinlikler 18 Ocak Cumartesi sihirbaz gösterisiyle başlayacak ve 19 Ocak Pazar günü Kar Küresi Yapım Atölyesi ile devam edecek. 25-26 Ocak’a denk gelen hafta sonunda; Cumartesi jonglör gösterisi ve Pazar günü Kuş Evi Boyama Atölyesi’yle çocuklar renkli bir haftasonu geçirecek. 1 Şubat Cumartesi gerçekleşecek vantrilok gösterisi ve 2 Şubat Pazar günü düzenlenecek Kozalaktan Hayvan Yapım Atölyesi’yle hayal güçlerini besleyecek olan çocuklar, yeni okul dönemine keyifli anılar biriktirerek başlayacak.

    Sömestir tatilini dolu dolu geçirmek isteyenler için Cumartesi gösterileri saat 14:00’te başlayacak. Katılım sayısı sınırlı olan atölye çalışmaları ise 16:00 ve 18:00 saatlerinde iki seans olarak gerçekleşecek.

    Zengin ürün çeşitliliği ile outlet alışverişin İstanbul’da en çok tercih edilen adreslerinden olan Venezia Mega Outlet, avantajlı alışveriş fırsatlarının yanı sıra Venedik konseptli sokakları ve gondol turlarıyla ziyaretçilerine yıl boyu benzersiz bir deneyim sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.