DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En etkili ağrı kesici krem hangisi?

    En etkili ağrı kesici krem hangisi?
    01.11.2020
    A+
    A-

    Cilde haricen uygulanarak kullanılan, iltihap giderici, kas gevşetici ve ağrı kesici nitelikte bir krem olan Bengay krem, uygulama bölgesindeki kas ve sinirleri gevşetir, cilde serinlik hissi vererek ağrıların geçmesine yardımcı olur. Problemli bölgeye günde 2-3 kez uygulanarak kullanılması tavsiye edilen Bengay kremin, sıcak su torbası veya bandaj ile uygulanması tavsiye edilmez.

    NOT: Kremleri kullanmadan önce mutlaka doktora danışın.

    BENGAY KREM NE İŞE YARAR?
    Eklemlere yakın dokularda oluşan iltihap ve kireçlenme kaynaklı ağrıları tedavi eder. Bu gibi durumlarda yapılan uygulama, hem ağrı kesici hem de iltihap giderici görevi görür.
    Beden gücüyle çalışan kişilerin yorgunluğa sebep olan kas ağrılarını giderir.
    Romatizma, omuz tutulması, fiziksel darbe sebebiyle meydana gelen ağrıları giderir.
    Kas gerginliği, kas ağrısı, kas iltihabı gibi durumlarda problemin çözümü amacıyla kullanılır.
    Vücudun yumuşak dokularında ortaya çıkan burkulma ve ezilme gibi sorunları giderir.
    Tendon iltihabının tedavisine yardımcı olur.
    Eklemlerde ortaya çıkan şişliğin tedavisinde kullanılır.
    Eklem çevresinde meydana gelen iltihapların giderilmesine yardımcı olur.
    Bel fıtığına bağlı olarak bel bölgesinde meydana gelen ağrıların şiddetini hafifletir.
    Mentol içeriği ile cilde ferahlık hissi verir.

    VOLTAREN
    Burkulma, kemik ağrısı ya da bu tarz tüm rahatsızlıklar için uzman doktor tarafından reçete edilen Voltaren kremin etken maddesi Diklofenak dietilamonyum‘dur. Voltaren Emulgel Pomad, 50 gramlık tüplerde satışa sunuluyor. Sadece eczanelerde satışı bulunan Voltaren krem, jel formunda bir ilaçtır. Vücutta iltihaba ve ağrıya sebep olan biyolojik etkenleri azaltıcı etkisi ile uygulandığı yerlerdeki ağrıyı gideren Voltaren krem, hasar veya darbe sonucu etkilenen yerlerde ödemle birlikte görülen ağrılarda da oldukça başarılıdır. diz gibi yüzeysel eklemlerin kireçlenmesine (artroza) bağlı hafif derecedeki ağrılar, boyun, bel, sırt, bacak ağrısı gibi ani gelişen ağrılar ve tendinitis-Bursitis vb. iltihabi veya iltihapsız romatizmada gözlenen ağrı ve şişliğin giderilmesi için uzman doktorlar tarafından Voltaren krem reçete ediliyor. Bilinçsiz kullanımda ciddi sağlık sorunlarına yol açabilecek olan Voltaren krem hap, tablet, voltaren emulgel, voltaren kas gevşetici, voltaren krem ve voltaren retard olarak piyasada 6 farklı çeşidi mevcuttur.  İlaçların kullanımları farklı olsa da tümü aynı işlevleri görüyor. 12 yaş altındaki çocuklarda kullanılmaması gereken bu kremi uygulamadan önce uzman doktorunuza danışmalısınız.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.