DOLAR 32,3936
EURO 34,8059
ALTIN 2442,27
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En güzel anları hiç unutmayan annelere özel bir hediye

    En güzel anları hiç unutmayan annelere özel bir hediye
    07.05.2020
    A+
    A-

    Bu Anneler Günü’nde sizinle geçirdiği her anı hatırlayan, kıymetini bilen anneniz için özel bir armağan arıyorsanız doğru seçimler Saat&Saat’te…

    Hayata gözlerimizi açtığımız andan ilk adımımıza, okuldaki ilk günümüzden mezuniyetimize hep yanımızda olan, bizi hep destekleyip koruyan annelerimiz bu güzel anları hiç unutmuyor. Anların değerini bilen annelerimiz, Anneler Günü’nde özel bir armağanı hak ediyor. Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, birbirinden şık saatleriyle farklı zevklere sahip annelere hitap eden modeller sunuyor.

    Sadelikten ödün vermeyen annelere

    Esprit’in minimal bir şıklığa sahip yeni modeli sadelik ve zarafetten hoşlanan annelerin beğenisini kazanmaya aday. Esprit’in yeni modeli pembe altın rengindeki tasarımı modern bir kadranla tamamlanıyor. Saatin hasır bileziği ise sezon trendlerini yansıtıyor.

    İddialı anneler çok beğenecek

    Guess’in yeni modeli, ihtişamıyla göz alıyor. Lüksün temsilcisi altın ile asaletin temsilcisi siyahı çekici bir tasarımda buluşturan Guess, cesur tasarımlardan hoşlanan annelerin beğenisini topluyor. Çok iddialı bir görüntüye sahip Guess’in yeni modeli kadranında olduğu kadar çelik ve silikonun birleşimi kayışında da estetik dokunuşların gücüyle fark yaratıyor.

    Zarafet annelerin doğasında var

    Tommy Hilfiger’ın yeni modelinde klasik çizgiye sahip bir tasarım, ışıltılı taşlarla daha da çekici bir hale bürünüyor. Saatin pembe altın kasası gri kadranla son derece uyumlu bir görüntü sergilerken, bezelde kullanılan ışıltılı taşlar ise adeta zarafeti taçlandırıyor. Tommy Hilfiger’ın yeni modeli annenize çok yakışacak!

    Işıltıyı seven anneler için

    Gc’nin yeni modelleri ışıltıdan ve ihtişamdan hoşlanan annelere hitap ediyor. Işıltının başrolde olduğu Gc’nin yeni modellerinde, bezeli çepeçevre saran Swarovski kristalleri ve sedef kadran iddiayı gözler önüne seriyor. Birbirinden kadran rengiyle ayrılan yeni modellerde, çelik bilezik ise saatin ihtişamlı görüntüsüne güçlü bir dokunuş yapıyor.

    Anneniz için birbirinden şık saatleri, Saat&Saat mağazalarında ve online adresinde bulabilirsiniz.

    Saat&Saat hakkında:

    Temelleri 1971 yılında atılan Saat&Saat, 1994 yılından itibaren markalaşıp dünyaca ünlü markaların Türkiye’de distribütörlüğünü alarak büyümesini sürdürdü. 2016 yılında dünya markası Welder’in tüm haklarını satın alan ve Wesse gibi kendi saat markalarını da portföyüne ekleyen Saat&Saat, 2017’de Cerruti 1881 markasının Türkiye lisans anlaşmasını ve 2018’de ise Polo Trophy markasının dünya haklarını alarak global arenaya adım attı. Bugün Saat&Saat; Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30’a yakın markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. 150 mağazası ve 400 bayisinin yanı sıra dünyaca ünlü saatleri online adresi üzerinden de saat tutkunlarının beğenisine sunuyor. Distribütörü olduğu ve ürettiği markaların Türkiye’de tek yetkili teknik servis hizmetini de sunan Saat&Saat, ayrıca sektörde ilk ve tek olan “tüm mağazalarda teknik servis” hizmetiyle markası ne olursa olsun tüm saatler için teknik destek sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.