DOLAR 32,5753
EURO 34,9942
ALTIN 2431,988
BIST 9750,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En hızlı büyüyen 21 Türk şirketi arasına girdi

    En hızlı büyüyen 21 Türk şirketi arasına girdi
    09.09.2020
    A+
    A-

    Türkiye genelinde 800 binden fazla konuta hizmet veren Apsiyon, Deloitte Technology Fast 500 EMEA Listesi’nde yer alan 21 Türk şirketinden biri oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK, yüzde 196 büyüme ile listeye girdiklerinin altını çizerek, önümüzdeki dönemde Türkiye sınırlarını aşma hedefi ile çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

    Apsiyon, ulusal ve uluslararası başarılarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Apsiyon, Deloitte’un Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi’ndeki en hızlı büyüyen teknoloji firmalarını belirlediği Deloitte Technology Fast 500 EMEA Listesi’ne girmeyi başardı.

    Şirketlerin 2019 büyüme oranlarının Euro kuru üzerinden hesaplandığı ve Türkiye’den de 21 firmanın listeye girdiği Deloitte Technology Fast 500™ EMEA’ya Apsiyon da, yüzde 196 büyüme göstererek girdi.

    “Doğru alanda doğru işi yaptığımızı gösteriyor”

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Apsiyon CEO’su Kudret TÜRK, “Apsiyon olarak geliştirdiğimiz özelliklerimiz ve sunduğumuz çözümlerimizle kuruluşumuzdan itibaren çok hızlı bir şekilde büyüyoruz. Apsiyon olarak bugüne kadar, TOBB 100’de Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen İlk 100 Şirketi arasına girmeyi başardık. Deloitte Teknoloji 2019 Fast50 Türkiye Programı’nda Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi, Deloitte Technology 2018 Fast50 Türkiye Programı’nda, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 10 Teknoloji Şirketi arasına girdik. Bugün yine bu listede yer almamız bize doğru bir alanda doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor” dedi.

    “2025 yılında ciromuzu 400 milyon TL’ye çıkarmak istiyoruz”

    TÜRK, şöyle devam etti, 2019 yılını 20 milyon TL ciro ile kapattık. 2025 yılında ciromuzu 400 milyon TL’nin üzerine çıkartmak istiyoruz. Kuruluşumuzdan itibaren yakaladığımız büyüme ivmesini her yıl yüzde 70 oranında artırmayı hedefliyoruz. Apsiyon olarak kendimizi gelecekte teknolojiye yön veren ve bu teknolojileri ihraç eden bir şirket olarak konumlandırıyoruz” şeklinde konuştu.

    Avrupa, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ortadoğu mercek altında

    Apsiyon’un ilk çalışmalarına küçük bir ofiste başladığını da sözlerine ekleyen TÜRK, “3 kişiyle başladığımız yolculuğumuza, Merkez Ofis, Ar-Ge Merkezimiz ve 6 Bölge Müdürlüğü’ndeki, çoğunluğu Ar-Ge çalışanlarından oluşan 120 kişilik ekibimiz ile devam ediyoruz. Bugün, Türkiye’nin neredeyse tüm illerinde, yurt dışında ise Azerbaycan, Makedonya, Ukrayna ve Karadağ’da toplamda 10 binden fazla sitede, 800 binden fazla konutta yaşayan 1,6 milyonu aşkın kişiye hizmet veriyoruz. Sınırlarımızı genişletmek için çabalıyoruz ve her zaman kendimize yüksek hedefler belirliyoruz. Avrupa, Birleşik Arap Emirlikleri ve Ortadoğu’yu mercek altında tutuyoruz. İngiltere, Almanya ve İspanya’daki apartman ve site yönetimi sistemlerini inceliyoruz. Kısa sürede bu ülkelerde de yer almak için girişimlerde bulunacağız” diye ekledi. 

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.