DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En özel düğünlerin vazgeçilmez adresi: The Bodrum Edition

    07.11.2019
    A+
    A-

    The Bodrum EDITION, 2019’da “En Lüks Düğün Destinasyonu Global Ödülü”, “Türkiye’nin En Lüks Düğün Oteli” ödülü ve “En İyi Düğün Mutfağı Global Ödülü”nün sahibi oldu.

    The Bodrum EDITION, seyahat ve konaklama sektörünün en prestijli ödül organizasyonları tarafından verilen ödüllerini kutluyor.

    Finlandiya’da dünyanın dört bir yanından gelen 300’den fazla misafirin katılımıyla gerçekleşen ve dünya standartlarında hizmet veren kuruluşlar tarafından tanınan World Luxury Hotel Awards’da “En Lüks Düğün Destinasyonu Global Ödülü”nün sahibi olan The Bodrum EDITION, Kuala Lumpur’da düzenlenen Haute Grandeur Global Ödülleri’nde ise “Türkiye’nin En İyi Düğün Oteli” ilan edildi. Otelin imza restoranı BRAVA da, “En İyi Düğün Mutfağı Global Ödülü”ne layık görüldü.

    Türk Rivierası’nın sakin ve masmavi sularına bakan doğal bir koyda mükemmel bir konuma sahip olan The Bodrum EDITION, konuklarına kusursuz bir düğün ortamı sunuyor. 22.000 m2’lik bahçesi ve görkemli beyaz kumsalıyla The Bodrum EDITION çiftlere kumlarda yalın ayakla gerçekleştirecekleri bir tören, iskelenin parlayan ışıkları altında romantik bir resepsiyon, Sunset Terrace’da görkemli bir kutlama veya muhteşem sonsuzluk havuzunun etrafında gerçekleşecek bir tören alternatifleri sunuyor.

    Dünyanın En İyi Restoranları Listesi’nde 14. sırada, Latin Amerika’nın En İyi 50 Restoranı Listesi’nde ise 1. sırada bulunan Astrid ve Gastón restoranlarının Şefi Diego Muñoz, The Bodrum EDITION’ın imza restoranı BRAVA’da çiftlere unutulmaz bir düğün deneyimi sunuyor. Düğün menülerinin Şef Diego Muñoz’un liderliğinde kişiselleştirebilme imkanı sunulan restoran, misafirlerini adeta masalsı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

    Eğlencenin geç saatlere kadar devam ettiği The Bodrum EDITION’daki gece kulübü Discetto, yemek sonrası canlı müzik ve dj performansları için en iyi adres. Discetto, ünlü EDITION kokteylleriyle mutluluğa kadeh kaldırmak ve eğlencenin doruğuna ulaşmak için çiftlere mükemmel bir alan sunuyor.

    The Bodrum EDITION’da maksimum 300 kişi kapasiteli düğün organizasyonlarının paket seçenekleri arasında; düğün koro üçlüsü, gelin çiçeği, özel süitte romantik bir düğün gecesi konaklaması ve düğün partisi için özel oda fiyatları bulunuyor.

    The Bodrum EDITION’da düğün hazırlıkları, otelin kişiselleştirilmiş hizmet anlayışı doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Hazırlıkların yapıldığı lokasyon, doğadan ilham alan hem yerel hem de modern çizgiler taşıyor.

    The Bodrum EDITION’ın kusursuz bir tasarıma sahip sonsuzluk havuzu, bahçesi, eklektik restoran ve barlarına ek olarak, 108 konuk odası, düğün öncesi ve sonrası kendinizi şımartmak için hazırlanmış mükemmel bir hamamı, tuz odası, saunası, buhar odası ve havuza sahip modern bir spa tesisi bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.