DOLAR 32,5572
EURO 34,8883
ALTIN 2436,371
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En ‘Rüya Görülesi’ oteller

    En ‘Rüya Görülesi’ oteller
    20.03.2019
    A+
    A-

    Pofuduk beyaz yastıklar, güzel, kocaman bir yorgan ve konforlu bir yatak…İş seyahatiniz veya tatil için geldiğiniz bir şehirde geçirdiğiniz uzun ve yorucu bir günün ardından otel yataklarının en rahatına girip uykuya dalmaktan daha iyi hiçbir şey yoktur herhalde.

    İşte tam da bu nedenle Hotels.com®, kendinizi ödüllendirip yeni güne çok daha zinde başlamanızı sağlayacak bu değerli sekiz saati mutlulukla geçirebilin diye, 15 Mart Dünya Uyku Günü’nün ardından sizin için bir uyku seçkisi derledi.

    Biri ‘yastık menüsü’ mü dedi?

    V8 Hotel Classic Motorworld Region Stuttgart


    Kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz? O zaman neden Almanya’daki bu otomobil temalı otelde kafanızı dinlemiyorsunuz? Arabada uyumayı bir sonraki aşamaya taşıyan bu otelde otomobil meraklıları, kendilerini bir araba cennetinde bulacak ve eskilerin klasik otomobillerinden ilham alınarak hazırlanan yataklarda rahatlayacaklar. Burada bir gece uyuduktan sonra tekrar her şeyin yoluna girdiğini hissedeceksiniz.

    V8 Hotel Classic Motorworld Region Stuttgart gecelik 923 TL’den başlayan oda fiyatları ile sizi bekliyor.*

     

    The Portobello Hotel

    Nothing Hill’in kalbindeki bu çekici Viktorya tarzı otelde gözlerinizi kapatın. Otel, ünlülerin kendilerini dinlendirdikleri 2,5 metrelik dairesel bir yatağa sahip. Bu yatak o kadar rahat ki; bu otelde konaklayan ünlülerin bu yatağı satın almaya çalıştığı ancak kibarca reddedildiği de söyleniyor.

    The Portobello Hotel gecelik 2.440 TL’den başlayan oda fiyatları ile sizi bekliyor.*

    Northern Lights Village

    Dışarı çıkmadan yıldızların altında uyumak mı istiyorsunuz? O zaman buz süitlerin ve cam kabinlerin evi olan Finlandiya’daki Northern Lights Village, kesinlikle sizin için. Saariselka’da yer alan bu otel, Kuzey Işıkları’nı ve kayan yıldızları doğrudan yataktan görmek için sihirli bir konuma sahip.

    Northern Lights Village gecelik 2.415 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde*.

    Bangkok Tree House

    Hiç ağaçların arasında yaşamayı hayal ettiniz mi? Bangkok Tree House’da bu hayaliniz gerçeğe dönüşebilir. Nehrin karşısında nefes kesen bir manzarayla karşılaşacağınız Tree Top Nest’e hemen rezervasyonunuzu yapın. Açık havadaki Manzaralı Odada yıldızların altında da rahatlayabilirsiniz.

    Bangkok Tree House gecelik 674 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde*.

    Jade Mountain Resort, St Lucia

    600 dönüm sahil şeridine sahip bu Karayip tatil köyü, dünyanın içinde uyanılabilecek en büyüleyici otellerinden. Bazı süitlerin dağlara hakim kendi havuzları bile var ki bu da rahatlatıcı bir gece uykusu için mükemmel bir arka plan oluşturuyor.

    Jade Mountain Resort gecelik 10.205 TL’den başlayan oda fiyatları ile hizmetinizde.*

    *Fiyatlara vergiler ve masraflar dahildir. İki kişilik odalar için verilen fiyatlar 15 Mart 2019 tarihi itibarıyla geçerlidir; ancak rezervasyon sırasındaki uygunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.