DOLAR 32,404
EURO 34,7973
ALTIN 2402,858
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    En yeni sweatshirt kalıplarıyla tarzını yakala

    En yeni sweatshirt kalıplarıyla tarzını yakala
    02.10.2019
    A+
    A-

    Koton, 2019-2020 Sonbahar-Kış sezonunda gençliğin dinamizm ve enerjisini yansıtan sweatshirt tasarımları sunuyor. Gardıropların kendine en çok yer bulan parçaları sweatshirtler, farklı boy ve tasarımlardaki Paris, Sydney, New York ve London isimli özel kalıplarıyla öne çıkıyor.

    Koton, 2019-2020 Sonbahar-Kış sezonunda günlük giyimin en trend sweatshirt kalıpları stil sahibi gençlerin beğenisine sunuyor.

    Farklı boy, detay, renk ve tasarımlarıyla gençlerin beğenisine sunulan Paris, Sydney, New York ve London adlı özel sweatshirt modelleriyle iddialı kombinler yaratmak mümkün.. Kısa modeliyle dikkat çeken Paris özellikle yüksek bel denim pantolonlarla kombinlenirken, önü komple fermuarlı Sydney modeli hem spor hem de şık bir tarz yaratmaya yardımcı oluyor. Oversize tarzının en kilit tamamlayıcılarından New York modeli sweatshirtler uzun boy ve kalıplarıyla öne çıkarken, klasik kesim ve boydaki London modeli günlük giyimin en çok tercih edilen parçalarından biri oluyor.

    Koton’un her tarza uygun sweatshirt modelleri, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.