DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten sektöre değer katacak iş birliği

    Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten sektöre değer katacak iş birliği
    19.09.2022
    A+
    A-

    Büyük veri analizi ve makine öğrenimi yöntemlerini kullanarak tüm Türkiye için gayrimenkul değeri, lokasyon veri analizi ve öngörüleri sunan Endeksa ile ticari gayrimenkulün duayenlerinden, broker, eğitmen ve yazar Ulvi Kocailik sektör için önemli bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında düzenlenecek “Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi” ile teknolojiyi etkin kullanan, donanımlı danışmanların sektöre kazandırılması hedefleniyor.

    İş birliği kapsamında, Ulvi Kocailik’in ticari gayrimenkul uzmanlığı ile ilgili temel bilgileri anlatacağı “Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi” ile Endeksa’nın ticari gayrimenkul otomatik değer tespiti ve sektör raporu gibi özelliklerini de içeren Platin üyeliğinin 3 aylık kullanım hakkı danışmanlarla buluşturuluyor. İlki, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü, 13:00-19:00 saatleri arasında Bostancı Dedeman Otel’de yapılacak olan eğitim, yıl içinde İzmir, Ankara, Antalya, Samsun, Kayseri, Gaziantep gibi pek çok büyük şehirde de tekrarlanacak.

    Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Endeksa’nın kurulduğu günden bu yana sektörün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı en önemli önceliklerinden biri olarak belirlediğini vurgulayarak, “Ticari gayrimenkul duayeni Ulvi Kocailik ile yaptığımız iş birliğinden dolayı çok heyecanlıyız. Endeksa, ticari gayrimenkul uzmanı danışmanlara fayda sağlayacak pek çok benzersiz özellik sunuyor. Danışmanlar Endeksa’nın özellikleri ile işlerini artırabiliyorlar. Ticari gayrimenkul alanında uzmanlaşmak isteyen danışmanlara katkı sağlamaktan mutluluk duyacağız.”  dedi.

    İşbirliğini değerlendiren ticari gayrimenkulün duayenlerinden, broker, eğitmen ve yazar Ulvi Kocailik, ise; “2005 yılında gayrimenkul sektörüne girdiğimde eğitimler, sadece yabancı eğitmenler tarafından uluslararası zincirlerin kendi danışmanlarına veriliyordu. Ticari gayrimenkul eğitimi olmadığı gibi, henüz ticari gayrimenkul ayrımı da yoktu. Ticari gayrimenkul bilgisi edinme peşinde 15 yılda 13 kez Amerika’ya kongre, sempozyum ve eğitimlere gittim. Genç ve yeni meslektaşlarımın eğitimler alarak bilgili ve donanımlı bir şekilde sektöre kazandırılmasına büyük önem veriyorum. Bu yüzden Endeksa ile yaptığım bu iş birliği ile ticari gayrimenkulün temellerini daha büyük bir kitleye duyuracak olmaktan mutluluk duyuyorum.” şeklinde konuştu.

    15 yıl boyunca RE/MAX bünyesinde işlem hacmi ile 100’den fazla ülkede 120 binden fazla RE/MAX Üyesi arasında her yıl aralıksız Top50 ticari danışman içinde yer alan Ulvi Kocailik, ticari gayrimenkul alanında duayenlerden bir olarak yerini aldı. Ulvi Kocailik, Amerika’dan lisanslı ACP-Accredited Commercial Professional/Akredite Ticari Profesyonel Sertifikası sahibi ve Türkiye’de eğitmen olarak 2017’den bu yana eğitimlerini veriyor. Verdiği eğitimler, YouTube kanalı, ofislere koçluk programları ve yaptığı konuşmalarla nitelikli ticari gayrimenkul danışmanlarının yetişmesine katkıda bulunuyor.

    Sınırlı sayıda katılımcı ile ücretli olarak gerçekleştirilecek “Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi”nde, katılımcılara Ticari Gayrimenkulün Temelleri® Eğitimi Bitirme Belgesi verilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.