DOLAR 32,5314
EURO 34,9182
ALTIN 2438,987
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Endeksa’nın yeni reklam filmi yayında

    Endeksa’nın yeni reklam filmi yayında
    08.06.2023
    A+
    A-

    Yapay zeka ve büyük veri analizi ile gayrimenkul değer hesabı sunan Endeksa.com, yeni reklam filmini yayınladı.

    Büyük veri analizi ve makine öğrenimi yöntemlerini kullanarak tüm Türkiye için gayrimenkul değerleme ve bölge analizleri sunan Endeksa.com ‘un yeni reklam filmi yayınlandı. aRthuR İstanbul imzasını taşıyan reklam filminde, yaşadığımız deprem felaketi sonrasında evimizi seçerken göz önünde bulundurduğumuz özelliklerin artık değiştiği ve Endeksa ile sadece evimizin değerini öğrenmekle kalmayıp aynı zamanda yaşadığımız semtin de özelliklerini öğrenebileceğimiz vurgulanıyor.

    Endeksa’da kullanıcılar evlerinin konumu, oda sayısı, metrekaresi gibi özellikleri girerek saniyeler içinde satış ve kira değerini öğrenebiliyorlar. Aynı zamanda yaşadıkları bölgedeki gayrimenkul piyasasına ait detaylı analizler, bölgedeki nüfus dağılımı, demografik yapı, yaşam alanları, bölgesel deprem riski gibi pek çok önemli bilgiye de erişmeleri mümkün.

    Yeni reklam filmini değerlendiren Endeksa.com Pazarlamadan Sorumlu Yönetici Ortağı Aylin Daylan,Endeksa kurulduğu günden bu yana kullanıcılarına bağımsız, güvenilir ve teknoloji odaklı gayrimenkul veri ve analizleri sunuyor. Endeksa teknolojisi ile evinizin satış ve kira değerini saniyeler içinde öğrenmeniz mümkün. Yaşadığımız deprem felaketi sonrasında değere etki eden faktörler değişti. Artık evimizin oda sayısı ve metrekaresinin yanı sıra binadaki kat sayısı, zeminin sağlamlığı imar durumu gibi pek çok özelliği daha fazla titizlikle inceliyoruz. Endeksa, kullanıcılarına satış ve kira değerinin yanı sıra evin bulunduğu bölge ile ilgili de pek çok önemli bilgi sunuyor. Bu filmimiz ile evlerimizi seçerken bu değerleri de göz önünde bulundurmanın öneminin altını çizmek istedik. Dileriz ülkemizde bir daha bu denli yıkıcı etkisi yüksek bir deprem felaketi yaşanmaz.” dedi.

    Künye

    Reklam veren                       : Endeksa

    Reklam Veren Temsilcileri: Aylin Daylan, Yağız Elmastaşoğlu

    Reklam Ajansı                      : aRthuR İstanbul

    Müzik                                       : 25m2 – Cenk Çelebioğlu

    Endeksa: Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan www.endeksa.com, sisteme herhangi bir konutun konum ve özelliklerini giren herkese piyasa değerini anında sunmaktadır. Sloganı “Endeksa ile evinizin kıymetini bilin” olan Endeksa, evini değerinde satmak isteyen milyonlarca kullanıcıya hizmet vermektedir. Endeksa, yapay zekâ teknolojisini kullanarak tüm Türkiye için gayrimenkul değeri sunar ve aynı zamanda evini değerinde satmak isteyen kullanıcıları bölgesinde uzman emlak danışmanları ile bir araya getirir. Ev satarken en önemli konulardan biri fiyatın doğru belirlenmesidir. Satış fiyatının gerçek değerin altında belirlenmesi durumunda maddi kayıp yaşanmakta, değerin üzerinde belirlenmesinde ise satış gerçekleşmemekte veya satış süresi uzayarak zaman kaybı yaşanmaktadır. Endeksa, kullanıcıların değeri doğru belirlemeleri ve ihtiyaçlarına en uygun, bölgesinde uzman emlak danışmanlarına ulaşmalarını sağlayarak ev satış süreçlerini kolaylaştırmakta ve hızlandırmaktadır.  Kullanıcılar web sitesini ziyaret ederek gayrimenkul işlemi yapacakları bölgedeki ortalama satış ve kira değerleri, değer değişimi, yaşam olanakları, demografik yapı gibi konularda detaylı bilgiye ulaşabilir; aynı zamanda Endeksa’nın sektör lideri Otomatik Değerleme Modeli ile konutlarının konum ve özelliklerini girerek saniyeler içinde satış ve kira değerini hesaplayabilirler. Değeri belirledikten sonra; bölgede uzman Endeksa teknolojisi ile donanımlı emlak danışmanına ulaşarak satış işlemini güvenle tamamlayabilirler. 2017 yılında hayata geçen Endeksa’nın çoğunluk hissesi 2021 yılı sonunda Türkiye’nin öncü internet şirketleri grubu olan iLab Ventures tarafından satın alınmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.