DOLAR 32,5164
EURO 34,8278
ALTIN 2427,678
BIST 9693,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enplus’tan Bilişim Laboratuvarı ile eğitime destek

    Enplus’tan Bilişim Laboratuvarı ile eğitime destek
    14.01.2023
    A+
    A-

    Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi-brand mağaza zinciri Enplus, Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile mesleki eğitim iş birliği protokolü imzaladı. İş birliği kapsamında Enplus tarafından okula Bilişim Laboratuvarı kuruldu. Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ile Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü A.Tamer Kamber’in katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde Enplus’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Yavuz’a desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verildi.

    Multi-brand mağaza zinciri olarak müşterilerini daima dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus, eğitime de tam destek vermeye devam ediyor. Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile mesleki eğitim iş birliği protokolü imzalayan şirket, bu kapsamda okula Bilişim Laboratuvarı kurdu. Kartal Kaymakamı Abdullah Demir ve Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü A.Tamer Kamber’in katılımıyla gerçekleştirilen açılışta, Enplus’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Yavuz’a teşekkür plaketi takdim edildi.

    “Eğitime destek vermeye devam edeceğiz”

    Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Hasan Hüseyin Yavuz, “Enplus olarak insani ve toplumsal gelişim açısından eğitime verilen destek bizler için oldukça önem ifade ediyor. Yetişmiş insan gücü ile toplumlar daha da gelişiyor. Eğitime verdiğimiz önemin bir sonucu olarak Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile bir mesleki eğitim iş birliği protokolü imzaladık. Bu kapsamda okulumuza Bilişim Laboratuvarı kurduk. Laboratuvarın A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını sağladık. Bu aşamada açılış törenimizde bizi yalnız bırakmayan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir’e, ayrıca iş birliğimiz için bize her türlü desteği sağlayan Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü A.Tamer Kamber’e ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.