DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Enza Home’dan yuvanıza sıcak bir dokunuş: Arte Köşe Takımı

    Enza Home’dan yuvanıza sıcak bir dokunuş: Arte Köşe Takımı
    09.10.2019
    A+
    A-

    Enza Home, Arte Köşe Takımı ile doğanın sıcak dokunuşunu yaşam alanlarına taşıyor. Modern ve konforlu tasarımıyla dikkat çeken Arte Köşe Takımı, birbirinden bağımsız kullanılabilen modülleriyle her mekanda sınırsız hareket özgürlüğü sunuyor.

    Modern ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Enza Home, Arte Köşe Takımı ile yaşam alanlarına doğanın sıcak dokunuşunu ve eşsiz enerjisini taşıyor. Arte Köşe Takımı; modern kırlentleri, geometrik dokunuşları ve altın rengi papuçlu metal ayaklarıyla tasarımın detaylarla tamamlandığını bir kez daha ortaya koyuyor. Konforlu tasarımının yanı sıra fonksiyonelliğiyle de öne çıkan Arte Köşe Takımı, birbirinden bağımsız olarak da kullanılabilen 10 ayrı modüle sahip. Bu sayede sınırsız hareket özgürlüğü sunuyor. Özel tasarım bir berjeri de bulunan Arte Köşe Takımı, yaratıcı ahşap kullanımı ve teknolojik aksesuar bölmesiyle de fark yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.