DOLAR 32,419
EURO 34,7532
ALTIN 2431,221
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erasta Edirne’den hayvan dostlarımıza özel ‘Minik Patiler’ etkinliği

    Erasta Edirne’den hayvan dostlarımıza özel ‘Minik Patiler’ etkinliği
    11.10.2019
    A+
    A-

    Erasta Edirne Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli atölye ve gösteri programı ile Ekim ayında da çocukların gözde buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Ücretiz düzenlenen program, 12 Ekim Cumartesi günü “Minik Patiler” etkinliği ile başlıyor.

    Minik ziyaretçilerine sunduğu sıra dışı etkinlikleri ile dikkat çeken Erasta Edirne, Ekim ayına anlamlı ve sıcak bir programla merhaba diyor. 12 Ekim Cumartesi gerçekleşecek “Minik Patiler” etkinliğinde çocuklar, sokak hayvanlarını korumak ve onlara daha iyi bir yaşam alanı sunmak üzere el ele verecek. Hayvan hakları konusunda bilinç yaratmak ve çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, minik katılımcılar yardımlaşma, dayanışma, hayvan hakları gibi kavramlarla ilgili bilgilerini pekiştirirken, eğlenceli atölye çalışması ile el becerilerini geliştirecekler. Atölye kapsamında, sokak hayvanları için hazırlanan büyük boy ahşap kulübeler çocukların yardımıyla boyanacak.

    Mama getirenlere giriş ücretsiz

    Çocuklar atölyeye, hayvan dostları için yanlarında mama getirerek katılabilecekler. Toplanan mamalar daha sonra hayvan barınağına gönderilecek. Katılımın 20 kişi ise sınırlı olduğu atölyeler, sadece günde 4 oturum şeklinde saat 14.00, 15.00, 16.00 ve 17.00’da başlayacak.

    Erasta Edirne çocuk etkinlikleri, 13 Ekim Pazar günü düzenlenecek Çılgın Deney Bilim Show ile devam edecek. Kukla Show ile 19 Ekim Cumartesi günü çocuklara keyifli anlar yaşatacak program, 20 Ekim Pazar günü düzenlenecek Cambaz ve Akrobasi Show ile son bulacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.