DOLAR 32,4276
EURO 34,5886
ALTIN 2382,878
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ERG Şirketle Grubu, MKE Ankaragücü ile birlikte Cumhuriyetin 100. yılını kutladı

    ERG Şirketle Grubu, MKE Ankaragücü ile birlikte Cumhuriyetin 100. yılını kutladı
    01.11.2023
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü müteahhitlik firmalarından ERG Şirketler Grubu ev sahipliğinde, Türk futbolunun önemli temsilcilerinden MKE Ankaragücü ile birlikte Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Cumhuriyet Balosu düzenledi. Resepsiyon, Ankara iş, sanat ve futbol dünyasının önde gelen isimlerinin, MKE Ankaragücü temsilcilerinin ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. Hünkar Mutlu & Cansu Canbaz sunumlarıyla açılışı gerçekleşen program, ERG Şirketler Grubu tanıtımı ve konuşması, MKE Ankaragücü belgeseli gösterimi, Hakan Boyav – Erman Toroğlu konuşmaları, Emre Belözoğlu konuşması, Faruk Koca konuşması, Zeybek ekibi, vals gösterisi ve Nükhet Duru sahnesi ile sona erdi. 

    1960’lı yılların ikinci yarısında kurularak Türkiye’nin en eski müteahhitlik şirketlerinin başında gelen ERG Şirketler Grubu, Ankara’nın Süper Lig’de mücadele eden 113 yılık geçmişiyle Türkiye’nin en eski futbol kulüplerinden biri olan MKE Ankaragücü ile birlikte Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla kutlama resepsiyonu düzenledi. Bu anlamlı Cumhuriyet Balosu, Ankara iş, sanat ve futbol dünyasının önde gelen isimlerinin, ERG Şirketler Grubu mensupları ile MKE Ankaragücü temsilcilerinin ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.  Hünkar Mutlu & Cansu Canbaz sunumlarıyla açılışı gerçekleşen program, ERG Şirketler Grubu tanıtımı ve konuşması, MKE Ankaragücü belgeseli gösterimi, Hakan Boyav – Erman Toroğlu konuşmaları, Emre Belözoğlu konuşması, Faruk Koca konuşması, Zeybek ekibi, vals gösterisi ve Nükhet Duru sahnesi ile sona erdi.

    ERG Şirketler Grubu, Türk futbolunun geleceği ve kültürel mirasın korunmasına destek oluyor

    Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak var gücü ile çalışan ERG Şirketler Grubu, Türk futbolunun geleceği ve kültürel mirasın korunmasına desteğini sürdürüyor. 1960’lı yılların ikinci yarısında kurularak Türkiye’nin en eski müteahhitlik şirketlerinin başında gelen ERG Şirketler Grubu, Türk futbolunun önemli temsilcilerinden MKE Ankaragücü’nün 2023 – 2024 sezonunda Forma Sponsoru oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkarak ülke kalkınmasında ve büyümesinde önemli rol oynayan ERG Şirketler Grubu, ‘Başkent’in Gururu’ olarak Türk milli futbolunun gelişmesinin önemli bir parçası olan en eski futbol kulüplerinden MKE Ankaragücü ile bu sezon için sözleşme imzaladı. Anadolu kulüpleri arasında tarihi ve kültürel değeri ile öne çıkan MKE Ankaragücü ile sponsorluk anlaşması imzalayan ERG Şirketler Grubu, Türk futbolunun geleceği ve kültürel mirasın korunmasına desteğini sürdürüyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.