DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,723
BIST 9049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ergonomik çalışma mobilyalarıyla konforlu çalışma alanları oluşturuluyor

    Ergonomik çalışma mobilyalarıyla konforlu çalışma alanları oluşturuluyor
    27.07.2021
    A+
    A-

    Yoğun iş temposunda doğru çalışma mobilyalarının tercihi, fiziksel sağlığı korumak için oldukça önemlidir. Uzun süren çalışma saatlerinde oluşan fiziksel rahatsızlık ve olumsuzlukları en aza indirmek için tasarlanan çalışma mobilyaları, iş verimliliğini arttırarak konforlu çalışma alanları yaratıyor. Gelişen teknoloji ile vücut ergonomisini maksimum seviyede tutan yeni fonksiyonlara sahip, iyi bir duruş sağlayan ve stres yaralanmalarının önüne geçen inovatif çalışma koltukları; kullanıcıların konforu deneyimlemesine olanak sağlayarak iş verimliliğini arttırıyor.

    Vücut İskeletini Destekleyen Ergonomik Çalışma Koltukları, Yoğun Çalışma Şartlarında Oluşabilecek Deformasyonları Önlüyor

    Ergonomik yönergelere sahip çalışma ortamları oluşturmak ve iyi bir duruş sağlamak, tekrar eden stres yaralanmalarını önleyebilmenin yanı sıra konforlu ve verimli çalışma imkânı tanıyor. Vücut ergonomisini tam olarak destekleyen bir çalışma koltuğu tercihi, duruş bozukluğu ve saatlerce aynı pozisyonda bulunmanın yarattığı olumsuz etkileri engelleyerek uzun dönemde fiziksel sağlığı korumaya yardımcı oluyor. Çalışma ve günlük hayatın getirmiş olduğu duruş bozukluğunu önlemeye yönelik yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile ürünlerini geliştiren Humanscale, markanın Türkiye’deki temsilcisi Ateco Zemin aracılığıyla, ergonomiyi ve fiziksel sağlığı destekleyen ürünlerini sağlıklı çalışma ortamını tercih eden kullanıcılarına sunuyor.

    Ergonomik çalışma koltukları arasında çok daha fonksiyonel ve inovatif bir ürün olma özelliğiyle öne çıkan Humanscale Freedom Headrest çalışma koltukları; kullanıcıların baş, boyun ve bel desteğini ayarlayarak vücut iskeletini tam anlamıyla destekliyor ve sağlığa olumlu katkıda bulunuyor. Ağırlık duyarlı mekanizması sayesinde yaslanma pozisyonunda otomatik kilitleme yaparak duruş bozukluğunun oluşmasını önlerken, koltuk başlığı ile kullanıcının boynunu destekleyerek ekrana bakış açısının sabit kalmasını sağlıyor. Mevcut sırt desteği ile öne eğilme, arkaya yaslanma pozisyonlarında beli koruyarak stres yaralanmalarını engelliyor. Fiziksel rahatsızlanmaların önüne geçmeye yardımcı olurken, olası sağlık sorunlarında ise ergonomiyi destekleyerek rahatlatan Freedom Headrest, fizik tedavi uzmanlarının sıklıkla önerdiği ürün olmaya devam ediyor.

    Ateco Zemin Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Işık “Özellikle çalışma hayatının yarattığı duruş bozukluğu, vücut ağrısı ve stres, iş verimliliğini olumsuz yönde etkiliyor. Günlük hayatta hepimizin şikâyet ettiği bu negatif durumu ortadan kaldırabilmek için teknolojiyi ürünlerine entegre eden Humanscale’in Türkiye temsilciliğini üstlenerek kullanıcılara ergonomik ürünlerle konforlu çalışma deneyimi sunuyoruz. Fiziksel rahatsızlıkları önlemeye ve gidermeye yardımcı olan Humanscale ergonomik çalışma koltuklarıyla uzun saatler yanlış pozisyonlarda oturmanın yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için tüm kullanıcıların tercih edebileceği ürün gamımızla fiziksel sağlıklarına olumlu katkı sağlıyoruz” diyerek ergonomik çalışma koltuğu kullanımının zorlu çalışma koşullarına çözüm olacağını belirtiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.