DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Erkekler de kişisel bakım yapar

    Erkekler de kişisel bakım yapar
    20.10.2017
    A+
    A-

    Amerika’nın ödüllü kişisel bakım ürünleri markası Billy Jealousy’nin Türkiye’deki Temsilcisi İsmail Burduroğlu’dan erkekler için günlük rutin bakım önerileri…

    Kişisel bakım denildiğinde, dergilerde ve güzellik bloglarında kadınlara yönelik birçok farklı öneri ve uzman görüşü bulmak mümkün. Fakat erkeklere yönelik kişisel bakım önerileri konusunda kaynaklar oldukça kısıtlı. Bakım ilgi çekici bir görünümün çok ötesinde, kişinin fiziksel ve ruhsal olarak kendisini iyi hissetme halinin önemli bir parçası.

    Kişisel bakım sadece makyaj yapmaktan ibaret olmadığı için erkekler de artık ciltlerini korumaya, nem dengesini desteklemeye ve bunun gibi birçok farklı bakım rutinini günlük yaşantılarının bir parçası haline getirmeye başlıyor.

    “Kişisel bakım sadece kadınlar için değildir” fikrinden yola çıkarak erkekler için kasım ayında Amerika’nın ödüllü markası Billy Jealousy’i Türkiye’ye getirmeyi hazırlanan markanın Türkiye’deki Temsilcisi İsmail Burduroğlu, yeni yazısında “Bakım ürünleri seçerken önemli olan kendi bedenimiz için en iyisinin ne olduğunu saptayabilmek.” diyor.

    İsmail Burduroğlu’nun erkekler için saç, sakal ve dövme bakım ürünlerinin önemini anlattığı yazısı;

    Birinin gerçekten çekici göründüğünü söylediğimizde aklınıza ilk ne gelir?

    Karmakarışık saçlar, sivilceler ve lekeli kırmızı bir cilt mi?

    Ya da iyice solmuş, mat, mavi-gri bir renk almış 20 yıllık dövmeler mi?

    Tabii ki, hayır!

    Aklımıza canlılık gelir…

    Hayat dolu bir canlılık. Çekici insanlar tüm dünyayla başa çıkmaya hazırmışlarcasına yaşam enerjisiyle kuşanmışlardır.

    Bakım, çekici olmanın temelidir. Doğru ve uygun bakım, kendinize duyduğunuz saygının bir göstergesidir; olabileceğinizin en iyisini ortaya çıkarmak için….

    Bunun için kişisel bir bakım rutini geliştirmemiz gerekir. Doğallıkla hayatımıza katacağımız ve alışkanlık haline gelecek bir bakım rutini. Önemli olan kendi bedenimiz için en iyisinin ne olduğunu saptayabilmek. Bu, haftada iki kez sabah akşam exfoliating scrub ürünleriyle yüzünüzü yıkamak olabilir. Uygulayacağımız yöntem bize gözlem ve geribildirim sağlamalıdır ki, böylece biz kendimize en uygun kişisel bakım alışkanlıklarını geliştirebilelim. Örneğin, vücudunuzun daha fazla neme ihtiyacı olduğuna veya kullandığınız belirli bir ürünü değiştirmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz.

    Billy Jealousy yıllar boyu süren çalışmalar sonucu tam ihtiyacınız olan ürünleri geliştirerek bunları en mükemmel hale getirdi. Cildiniz, saçlarınız ve sakallarınız ya da dövmeleriniz için olsun en son çıkardığımız Tattoo bakım serisiyle olsun, sonunda en iyi bakımı sağlayacak en uygun yöntemi bulduk.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.