DOLAR 32,4209
EURO 34,8252
ALTIN 2431,505
BIST 9986,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Esas gayrimenkul projeleri, MIPIM 2019’da

    Esas gayrimenkul projeleri, MIPIM 2019’da

    Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncuları arasında yer alan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’da projelerini tanıttı. MIPIM 2019 Fuar’ının açılışına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuar alanında Esas Gayrimenkul standını ziyaret etti.

     Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının bir araya geldiği, sektörün buluşma noktası olan MIPIM 2019’da bu yıl 5. kez yer aldı.

    Dünyanın dört bir yanındaki büyük yatırımlarıyla müşterilerinin beklentilerini en iyi ve en profesyonel şekilde karşılamak, en doğru hizmeti verebilmek amacıyla hareket eden Esas Gayrimenkul, 12 – 15 Mart 2019 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde 30. kez gerçekleştirilen MIPIM 2019’da yer alarak yurt dışı ve yurt içindeki projelerini tanıttı.

    MIPIM’in gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından olduğunu belirten Esas Gayrimenkul CEO’su Sn. Kazım Köseoğlu: “Türkiye’deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış şirketler arasında yer alan Esas Gayrimenkul olarak; gerek ülkemizi temsil etmek, gerekse de yurt dışındaki fırsatları değerlendirmek adına Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM’e beşinci kez katıldık. MIPIM 2019’da yurt içi ve yurt dışı projelerimizi tanıtmanın yanı sıra; sektörün öncüleri ile bir araya gelmek ve yenilikleri, gelişmeleri yerinde takip ederek, yeni fırsatları değerlendirdik.

    Esas Gayrimenkul, Türkiye’de hayata geçirdiği Esas 14 Burda AVM, 41 Burda AVM, Esas 17 Burda AVM, Esas 67 Burda AVM, 10 Burda ve 39 Burda AVM, Esas Aeropark, Esas Ofis Park Maltepe, Esas Plaza, Medline Antalya ve Adana’da inşaat aşamasında olan Esas 01 Burda AVM yatırımıyla Türkiye’deki faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye dışında ise İngiltere, İskoçya, Amerika, Almanya, Belçika, Hollanda’da otel, ofis binası ve alışveriş merkezlerimizle toplamda 30 projemiz mevcut.  2019 yılı itibariyle ise 1.2 milyon m²’lik kiralanabilir alanı kontrol edecek yatırımlara ulaşmayı hedefliyoruz. “ dedi.

    Esas Gayrimenkul Hakkında

    Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyetine başlayan Esas Gayrimenkul, bugün yurt içi ve yurt dışında, 1.2 milyon m²’lik kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır.

    Türkiye genelinde 6 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, yurt dışında ise 7 ülkede toplam 30 projeyle alışveriş merkezi, otel ve ofis binalarına yatırımlarını sürdürmektedir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.