DOLAR 32,4876
EURO 34,8285
ALTIN 2450,523
BIST 9881,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Esas Gayrimenkul, sektörün liderleriyle buluşmaya devam ediyor

    Esas Gayrimenkul, sektörün liderleriyle buluşmaya devam ediyor
    27.02.2021
    A+
    A-

    Esas Gayrimenkul, “Hızla Değişen Perakende Sektöründe Kazanmak” konulu webinarın ev sahipliğini üstlenerek ‘perakende varlıklarını yeniden tasarlarken gerekli olan dört yapıtaşı, yeni normale Çin’in nasıl ayak uydurduğu, yeme-içme ve eğlence sektöründe bizleri neler bekliyor’ gibi sektör açısından oldukça önemli konuları ele alacak. 3 Mart 2020 saat 10.00’da düzenlenecek webinarda, Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç, Portland Design Genel Müdürü İngiltere High Street Task Force Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İbrahim ve Pradera Retail Asia CEO’su Alison Rehill Erguven yer alacak.

     

    Türkiye’nin önde gelen varlık yönetimi firmalarından Esas Gayrimenkul, sektörün lider isimleriyle düzenlediği webinarlarda katılımcıları ile buluşmaya devam ediyor. 3 Mart 2020 saat 10.00’da düzenlenecek oturumda, Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç, Portland Design Genel Müdürü İngiltere High Street Task Force Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İbrahim ve Pradera Retail Asia CEO’su Alison Rehill Erguven  “Hızla Değişen Perakende Sektöründe Kazanmak” konusunun üzerinde duracaklar. Küresel ve ulusal pazarın ele alınacağı oturumda, “perakende varlıklarını yeniden tasarlarken olması gereken dört yapıtaşı, yeni normale Çin’in nasıl ayak uydurduğu, yeme-içme ve eğlence sektöründe bizleri neler bekliyor” soruları yanıtlanıp sektördeki gelişmeler yorumlanacak. Portland Design Genel Müdürü İngiltere High Street Task Force Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İbrahim, küresel pazarda gayrimenkul sektörü, yüksek standartlı sokak ve caddelerin dönüşümü, mağazaların şehirlerdeki konumlandırma süreçleri ve yeni tüketici profili gibi perakende sektörünü yakından ilgilendiren başlıklar üzerinde durup güçlü birikimini katılımcılara aktaracak.

    Pandemi sürecinin yarattığı perakende ve yeni model tüketici hareketlerinin küresel boyuttaki değişim sürecine değinilecek olan oturumda sektördeki büyük oyuncuların atması gereken doğru adımlar ve alınan önlemlerin küresel ve ulusal pazardaki etkisi, liderler tarafından dile getirilecek.

    Çin başta olmak üzere, dünya ekonomisinin çatısı haline gelen ülkelerin; salgının ekonomik etkisini ortadan kaldırmak, yeni normale geçiş sürecinin planlanması ve toplumdaki sosyalleşme süreci ile ciro artışındaki büyüme payı oturumun konularından olacak. Perakende sektörünün pandemi etkisiyle dijitalleşmeyi ve e-ticaret dönüşümünü hızlandırması sonucunda ortaya çıkan yeni tüketici modelini kazanmanın anahtarını liderler katılımcılara sunacak. Değişen dünya ile yeni tüketiciye adapte olabilen markalar, tüketici ihtiyaçlarını karşılarken dikkate almaları gereken mekan seçimi, iş birlikleri ve hizmet kalitesi gibi başlıca unsurlar, webianarın bir diğer başlıklarını oluşturmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.