DOLAR 32,3508
EURO 34,6825
ALTIN 2393,667
BIST 10158,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Esnek, kullanımı kolay, uygun maliyetli dijital dönüşüm

    Esnek, kullanımı kolay, uygun maliyetli dijital dönüşüm
    27.04.2019
    A+
    A-

    Geleceğin dünyasına ışık tutan Nesnelerin İnterneti (IoT) alanındaki teknolojik gelişmeler hızla ilerlerken, IoT üzerine sağlanan çözümlerde ayrışmak da öne çıkmaya başladı. Kablosuz endüstriyel IoT alanında uzmanlaşan Skysens, esnek, uygun maliyetli ve kullanımı kolay çözümleriyle fark yaratıyor

     

    Otomasyon alanındaki son gelişmeler IoT (Nesnelerin İnterneti) çözümlerini öne çıkarmaya başladı. Pek çok sektöre yönelik geniş bir uygulama yelpazesine sahip Nesnelerin İnterneti teknolojisine dair sağlanan çözümlerde ayrışmak da sektörde önemli oluyor. Kablosuz endüstriyel IoT alanında hizmet veren Skysens, esnek, uygun maliyetli ve kullanımı kolay çözümleriyle fark yaratıyor.

     

    “Altyapı maliyeti olmadan dijital dönüşüm dakikalar içinde tamamlanıyor”

    IoT çözümlerinin, azalttığı maliyetlerin yanı sıra endüstri sektörünün verimliliğinde de önemli olmaya başladığına dikkat çeken Skysens Kurucu Ortağı Burak Polat, “Skysens teknolojisi tamamen ölçeklenebilir bir kablosuz ağ altyapısı sunuyor, bu ağ sayesinde üretim alanlarındaki verimlilik, durum takibi, kestirimci bakım ve iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları kolayca takip edilebilir hale geliyor. Gerektiğinde altyapı maliyeti olmadan kolayca genişletilir, oldukça pratik bir sistem sunuyoruz. Skysens’in aylık abonelik sistemiyle büyük faturalar ödemeden dijital dönüşümünüzü dakikalar içinde başlatabiliyorsunuz. Dolayısıyla yüksek bütçeli IoT çözümleri tek seçeneğiniz olmaktan çıkıyor. Skysens, üretim alanınızda var olan eski sistemlere de kolaylıkla entegre oluyor ve o sistemler üzerinden alamadığınız ayrıntılı verileri size yüksek çözünürlükte sunuyor” dedi.

     

    “Skysens az sayıda donanımla geniş kapsama alanı sunuyor”

    Polat, “Skysens teknolojisi, endüstriler için özel olarak geliştirilen uzun mesafelerde bile çok yüksek performans gösteren kablosuz bir teknoloji. Aynı fabrika içinde farklı noktalarda farklı sistemlere ihtiyaç olabiliyor. Örneğin ikinci kattaki makinelerde durum takibi yapılmak istenirken, depo gibi alanlarda sıcaklık kritik bir değişken olabiliyor ya da alanda kullanılan forklift gibi araçların konumları takip edilmek istenebiliyor. Bu durumda ayrı sistemler, ayrı donanımların kullanılması hem maliyeti artırıyor, hem de operatörler için yönetimi zorlaştırıyor. Diğer sistemlerle kıyaslandığında Skysens olarak geniş kapsama alanını çok daha uygun fiyatlara sunuyoruz. Bunun en büyük nedeni, diğer sistemlerin aynı kapsama alanı içerisinde aynı kalitede servis sağlayabilmesi için çok fazla donanım maliyetinin olması. Kablolu sistemlerde ise kablolama maliyetleri fiyatı artıran bir diğer neden oluyor. Skysens ise az sayıda donanımla çok geniş kapsama alanı sunuyor” diye belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.